Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens cer cīnīties par uzvarām

Raikonens cer cīnīties par uzvarām
Kimi Raikonens
Foto: AP

Neskatoties uz dažādiem traucēkļiem (tiesāšanās par nākamās sezonas F1 noteikumiem), Ferrari joprojām turpina veikt vērienīgus uzlabojumus savām formulām. Tas licis Kimi Raikonenam izteikt apgalvojumus par iespējamām uzvarām atlikušajā sezonas daļā.

Lai gan Ferrari komanda Spānijā parādīja labākus rezultātus, dažādas citas ķibeles neļāva izcīnīt vairāk par trim punktiem. Felipe Masa degvielas trūkuma dēļ finišēja tikai sestais, bet Raikonena nedēļas nogale sākās jau ar izgāšanos kvalifikācijā un beidzās ar izstāšanos sacīkstē: "Dažkārt motoru sports tāds ir. Tu centies visu uzlabot, bet tik un tā kaut kas nav kārtībā. Neticama sērija ar negatīviem mirkļiem un nepareiziem lēmumiem padarīja šo nedēļas nogali par ļoti sliktu."

Tomēr atzīstams sniegums Spānijā ļauj komandas faniem un pašiem pilotiem ar cerībām raudzīties nākotnē: "Smagais darbs pāris pēdējās nedēļās ir devis rezultātu," turpina Raikonens. "Jau uzreiz pēc starta es secināju, ka mašīna ir kļuvusi labāka un tai ir liels potenciāls visas turpmākās sezonas garumā."

Pēc aizvadītajiem pieciem posmiem Raikonenam sezonas kopvērtējumā ir tikai trīs punkti, tomēr soms joprojām ir motivēts: "Cīnīties par čempiona titulu šobrīd ir visai sarežģīti, tomēr tas nenozīmē, ka es vairs neesmu motivēts. Es vēlos uzvarēt un esmu pārliecināts, ka spēšu to izdarīt. Mēs redzam, ka formulas uzlabojumi atmaksājas. Nākamā sacīkste notiks Monako, kur man ir bijušas dažas labas nedēļas nogales, bet parasti tā ir ļoti grūta sacīkste. Būtu lieliski cīnīties par goda pjedestālu, bet šī trase ir daudz neparedzamāka par citām. Ļoti izšķiroša būs kvalifikācija, kurā netiks piedota neviena kļūda."

Izmantotie resursi:
en.f1-live.com

  +3 [+] [-]

, 2009-05-18 18:04, pirms 15 gadiem
Gribētos jau ticēt, bet...!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-18 18:50, pirms 15 gadiem
starp citu tai cepurei taads dizains, jo tam kuras domaatas ar ielociitu nagu vinju iztaisnot lai izskatas jedziigi nevar
bet par tēmu runājot vēlu veiksmi

  +7 [+] [-]

, 2009-05-18 18:53, pirms 15 gadiem
kamer uz posmiem brauks sumahers tikmer kimi nav izredzu uzvaret bet ja nopietni tad domaju ka uz vacija un ungariju ferrari jau cinisies par uzvaru. ferrari si ir katastrofala sezona, bet istais formulas atrums ir loti pieklajigs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-05-18 19:21, pirms 15 gadiem
Es Tev ticu, uzvaras buus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-18 22:27, pirms 15 gadiem
Protams ka ies labāk kaut tādēļ vien, ka sliktāk nevar būt, bet ja nopietni, tad progress ir redzams, lai gan daudz punkti ir zaudēti tikai tādēļ, ka taktikas izvēle ir galīgi garām.

     [+] [-]

, 2009-05-18 23:33, pirms 15 gadiem
Jātiek galā ar tehniskajām problēmām un tad būs ok.

     [+] [-]

, 2009-05-19 08:06, pirms 15 gadiem
kur vins grib vai rallija