Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Foto: Hamiltons pārtrauc Fetela uzvaras gājienu

Piedāvājam jums fotogaleriju, kur vakar F1 sezonas trešajā posmā Ķīnā skaistu uzvaru izcīnīja ''McLaren'' pilots Luiss Hamiltons, aiz sevis atstājot ''Red Bull'' braucējus Sebastianu Fetelu un Marku Vēberu, kurš sacīkstes uzsāka tikai no 18. pozīcijas.
Foto: AP / AFP / Scanpix Sweden


, 2011-04-18 13:59, pirms 13 gadiem
HRT formulas bildes, čaļiem ar humoru viss kārtībā.

Hidden and Humor in the new HRT | Latest F1...
, 2011-04-18 14:00, pirms 13 gadiem
vajadzetu pienemt stingrakus merus saistiba ar siem nepieskruvetajiem riteniem. pedeja laika jau parak biezi tie riteni atskruvejas. domaju, ka ne FOTA, ne Tods, ne ari Ekstons nav ieinterests piedzivot vielvienu tragediju.
, 2011-04-18 14:05, pirms 13 gadiem
perezs parada kurs no Sauber pilotiem GP2 bija top pilots ar pierakstu Ferrari komanda, bet kurs GP2 cinijas par pedejam vietam.
puikam gan pedejos divos posmos sanaca pa smucitei, bet talants ir. busu parsteigts, ja sezonas beigas vins nebus Kobajashi atstajis talu aiz muguras
, 2011-04-18 14:21, pirms 13 gadiem
sezona bus interesanta
fettels drosi vien turpinas dominet kvalifikacijas, bet saciksu rezima bumba jau driz varetu but mclaren puse.
, 2011-04-18 14:24, pirms 13 gadiem
veberam lieliska sacikste, nebutu saciksu sakuma iesprudis burzma,iespejams varetu cinities par uzvaru.
, 2011-04-18 14:26, pirms 13 gadiem
baigais kauss, BBC komentetaji pec sacikstes pat gaja pacilat kausu, jo neticeja, ka ta svars ieklautis noteikumos noteiktajos 4kg (man skiet, ka bija cetri kilogrami)
, 2011-04-18 21:47, pirms 13 gadiem
Rosbergs bikses saplēsis
, 2011-04-18 22:01, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: perezs parada kurs no Sauber pilotiem GP2 bija top pilots ar pierakstu Ferrari komanda, bet kurs GP2 cinijas par pedejam vietam.
puikam gan pedejos divos posmos sanaca pa smucitei, bet talants ir. busu parsteigts, ja sezonas beigas vins nebus Kobajashi atstajis talu aiz muguras
Nu Perezs patiešām mani pārsteidza, bet vai viņš šosezon jau pārspēs Kobajaši nezinu gan. Ja viņus atsevišķi uz trases palaistu (piem. kvalifikācijā) tad Perezs būtu ātrāks, bet ja kopā(kā sacīkstē) tad Kobajaši nemaz tik viegli neļautu viņam aiziet garām.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.
Foto: f1.com

Peress: "Maiami posmā "McLaren" komanda bija ātrāka par mums"

Serhio Peress skaidro, ka iepriekšējā nedēļas nogalē notikušās Maiami GP izcīņas startā pieļāva rupju kļūdu sliktās saķeres dēļ, bet, lai izvairītos no sadursmes ar Maksu Verstapenu, nācies atlaist bremzes, kas rezultējās ar vairāku pozīciju zaudēšanu. Tomēr meksikānis atzīst, ka "McLaren" komanda jebkurā gadījumā bija ātrāka.
Foto: Motorsport.com
1

Verstapens: "Peress radīja bojājumus manai mašīnai"

Makss Verstapens atzinis, ka komandas biedrs Serhio Peress Maiami GP startā nedaudz aizķēra viņa mašīnas aizmuguri, radot minimālus tehniskus bojājumus. Tomēr "Red Bull" pilots neslēpa, ka Lando Noriss šajā sacīkstē bijis ātrāks.