Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: "Mēs ejam uz risku"

Horners: "Mēs ejam uz risku"
Kristians Horners
Foto: www.autosport.com

''Red Bull Racing'' komandas vadītājs Kristians Horners atzinis, ka komanda izvēlējusies diezgan riskantu pieeju jaunajai sezonai, taču viņš cer, ka, neskatoties uz to, viņa vienība būs konkurētspējīga.

Trešdien, Londonā tika prezentēts Četrkārtējā F1 konstruktoru kausa ieguvēja "Red Bull" formulas komandas krāsojums 2016. gada mašīnai. Preses konferences laikā Horners atzina, ka daudzi jau ir norakstījuši komandu pirms jaunās sezonas starta, taču tas nav pareizi.

''Daudzi jau ir norakstījuši "Red Bull" šosezon, taču mēs esam cīnītāji un esam koncentrējušies uz to, lai atkal cīnītos par augstākajām vietām. Būtu muļķīgi norakstīt komandu, kurā strādā tāda kalibra cilvēki,” iesāk Kristians Horners.

Kamēr vairums komandu jau ir izgājušas Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) noteiktos triecientestus, ''Red Bull'' Racing to līdz pirmdienai vēl nebija izdarījusi. Komandas vadītājs atzīst, ka komanda ir izvēlējusies diezgan riskantu pieeju, jo ''Red Bull Racing'' nolēmis daudz vairāk laika ieguldīt, lai attīstītu šasiju. ''Mēs ejam uz risku, kas daudzām citām komandām būtu vēl lielāks. Piemēram, aizvadīt triecientestus tikai nedēļu pirms testiem. Taču tā mēs strādājam, jo tas parāda mūsu konkurētspējas līmeni un vēlmi cīnīties.''

Jautāts par pirmā posma prognozēm, Horners turpina. ''Ceram, ka Austrālijas F1 posma kvalifikācijā tiksim finālā. Tas būtu neslikts starts. Šo sezonu mēs varētu sadalīt divās daļās – no sākuma mēs būsim ne pārāk konkurētspējīgi, taču pēc tam situācija izmainīsies. Mēs sagaidām nozīmīgu progresu sezonas laikā,” nobeidz Horners.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2016-02-18 11:20, pirms 9 gadiem
Tāpat Horners arī izteicies, ka šosezon Toro Rosso varētu pārspēt Red Bull, kā tas bija 2008. gadā