Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Senna: "F-1 ikviens grib nogalināt visus pārējos"

Jānis Pārums

Senna: "F-1 ikviens grib nogalināt visus pārējos"
Bruno Senna
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais F-1 pilots Bruno Senna karjeru varētu turpināt Amerikā. 2014.gadā Senna apsver iespēju startēt "IndyCar", "NASCAR" vai "Stock" sacensībās. Ne pārāk glaimojoši Senna izteicies par F1.

Laika posmā no 2010.līdz 2012.gadam Senna piedalījās F-1 čempionātā, pārstāvot "HRT", "Renault" un "Williams" komandas, bet šogad "Aston Martin" komandas sastāvā piedalījās Lemānas 24 stundu sacensībās, tiesa finišu nesasniedza. Par 2014.gadu Senna pagaidām vēl nav izlēmis, atklājot, ka viņam ir vairākas iespējas.

"Turpināt startēt kopā ar ""Aston Martin" – tas ir viens no labākajiem variantiem. Taču es gribu pamēģināt sevi arī "NASCAR". Tas varētu notikt nākamā gada sākumā," atzina Senna, piebilstot, ka viņam patikusi dalība Lemānā tur valdošās noskaņas dēļ. "Atmosfēra sporta mašīnu sacensībās ir krietni mierīgāka un draudzīgāka. F1 ikviens grib nogalināt visus pārējos."

"Man ir ieplānotas daudzas tikšanās, lai atrastu iespējami labāko variantu," atklāja brazīlietis. "Ir varianti karjeru turpināt "IndyCar", "Stock" vai "NASCAR" čempionātā. "

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-17 12:13, pirms 11 gadiem
Kapec mums jatulko tiesais izteiciens, latviski seit precizak butu "iznicinat"! Tas jau ir noserijas, ja mes saktu ari burtiski tulkot Officer Down

  -3 [+] [-]

, 2013-07-17 14:24, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Kapec mums jatulko tiesais izteiciens, latviski seit precizak butu "iznicinat"! Tas jau ir noserijas, ja mes saktu ari burtiski tulkot Officer Down
kas taa par seriju ar Officer down?? Pats izdomaji?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-17 14:31, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: kas taa par seriju ar Officer down?? Pats izdomaji?

ko?

     [+] [-]

, 2013-07-24 10:34, pirms 11 gadiem
Virsraksts galīgi neatbilst pašam rakstam! Par to nogalināšanu ir tikai viens teikums un tas tikai tā garāmejot. Izlasot virsrakstu domāju, ka būs uzrakstīts kaut kas sīkāk par to nogalināšanu, bet izrādās raksts par Sennas plāniem.