Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vēbers: "Braucu diezgan labi, bet mans laiks ir pagājis"

Andrejs Siliņš

Vēbers: "Braucu diezgan labi, bet mans laiks ir pagājis"
Marks Vēbers
Foto: LaPresse/Scanpix

37 gadus vecais austrāliešu pirmās formulas pilots Marks Vēbers, kurš pārstāv "Red Bull" komandu, atzinis, ka ir apmierināts ar savu aizvadīto karjeru F1 un varēs beigt karjeru bez nožēlas.

"Esmu paveicis to, ko varēju, esmu paveicis labāko, ko spēju, bet dzīvē pienāk brīdis, kad tas vairs nav tas, kas bijis kādreiz," austrāliešu pilots norāda, ka zaudējis motivāciju turpināt braukt pirmajā formulā. "Pametīšu F1 ļoti apmierināts. Man izdevusies laba karjera, man ir liels gods par to, ko esmu sasniedzis."

37 gadus vecais Vēbers, kurš F1 debitēja 2002. gadā, aizvadījis 214 sacīkstes, izcīnījis deviņas uzvaras F1 posmos, kopumā 41 reizi kāpis uz goda pjedestāla, bet 2010. gadā palika tikai 14 punktus no čempiontitula. Arī 2011. gadā Vēbers sezonu pabeidza trešajā vietā pasaules čempionāta kopvērtējumā.

"Ja es nebūtu apmierināts ar savu karjeru, tas nebūtu pareizi. Beigu beigās dzirkstelīte vairs nav tāda, kāda tā bija, un tas ir jāpieņem," turpināja Vēbers. "Šis ir pareizais laiks, vēl vienas sacensības, kurās mēs parādīsim labu sniegumu. Esmu priecīgs, ka joprojām braucu diezgan labi, bet mans laiks ir pagājis. Es to izbaudīju, sasniedzu dažas lietas, tāpēc turpmāk ļaušu citiem puišiem darīt savu lietu."

"Kad tīņa vecumā pametu Austrāliju, lai brauktu Eiropā, nekad nedomāju, ka sasniegšu tādus rezultātus, strādāšu ar tik vienreizējiem cilvēkiem, sacentīšos ar lieliskiem braucējiem labākajās pasaules trasēs," sacīja Vēbers. "Esmu daudz iemācījies par sevi, par visu. Nākamā nodaļa ir izkāpšana no formulas pēdējo reizi."

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2013-11-22 11:34, pirms 10 gadiem
Teikt jau viņš var, ka ir apmierināts, tomēr to dienu, kad uzsēdās uz MTB riteņa uz smagi sabeidza plecu, viņš nožēlo noteikti, tur viņš zaudēja ļoti reālu čempiona titulu.

     [+] [-]

, 2013-11-22 11:58, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Teikt jau viņš var, ka ir apmierināts, tomēr to dienu, kad uzsēdās uz MTB riteņa uz smagi sabeidza plecu, viņš nožēlo noteikti, tur viņš zaudēja ļoti reālu čempiona titulu.
Tas, ka viņš to slēpa no komandas vien pierāda uzticības līmeni RBR vadībai.

     [+] [-]

, 2013-11-22 15:25, pirms 10 gadiem
labs pilots
laikam pirmais kuram sekoju no karjeras
sakuma lidz pat beigam
zel ka neizdevas klut par cempionu bet nu...
manuprat karjera tapat izdevusies