Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pikē apstiprināts Ungārijas posmam

Pikē apstiprināts Ungārijas posmam
Nelsons Pikē
Foto: AFP

Pēc dažādām spekulācijām F-1 komanda "Renault" apstiprinājusi, ka Ungārijas "Grand Prix" posmā joprojām startēs vienības pilots Nelsons Pikē, ar kura sniegumu komanda šosezon tomēr nevarētu būt apmierināta.

Brazīlieša līgumā ar "Renault" bija iekļauts punkts, kas neapmierinošu rezultātu gadījumā ļāva komandai viņu nomainīt pēc Vācijas posma, kas norisinājās pagājušajā nedēļā. Turklāt pirms dažām dienām komandas vadītājs Flavio Briatore atteicās apstiprināt, vai Pikē startēs arī Ungārijā.

Tomēr šodien "Renault" paziņoja, ka arī nākamajā posmā tās krāsas pārstāvēs Pikē. 23 gadus vecajam pilotam šosezon tā arī nav izdevies izcīnīt nevienu punktu, taču Ungārijas posmā viņam būs noteikts uzdevums - beidzot tikt pie ieskaites punktiem. "Paredzams, ka manai formulai būs tādi paši uzlabojumi kā Fernando, un domāju, ka varēšu būt konkurētspējīgs. Kā vienmēr - mērķis ir kvalificēties pirmajā desmitniekā un sacīkstēs izcīnīt punktus," teica Pikē.

Kā potenciālie Pikē aizvietotāji, ja "Renault" tomēr izšķirtos nomainīt brazīlieti, tiek minēti pašlaik GP2 sērijā startējošie Romēns Grožāns un Lukass di Grasi.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-17 13:52, pirms 15 gadiem
Loģiskāk būtu, ja Renault būtu nomainījuši pilotu, nevis TR.

Jo Renault vismaz būtu kautkas daudzmaz solīds ko likt vietā.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-17 14:12, pirms 15 gadiem
Turklāt, Pikē nav izcinījis ne punkta šosezon, atšķirībā no Burdē. Tāpat kā Nakadžima, bet viņu neatlaidīs, kamēr Williams būs Toyota dzinēji.

     [+] [-]

, 2009-07-17 19:42, pirms 15 gadiem
Tas pierāda, ka ne visu nosaka talants!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-17 22:02, pirms 15 gadiem
butiba jau pike nav slikts pilots, vienkarsi F1 vinam neder. gp2 pike bija vienigais pilots kurs speja traucet hamiltonam pec f3 euroseries cempiona titula izcinisanas izcinit kartejo cempiona titulu pec kartas. ja iepriesejos gados hamiltonu neviens nespeja apturet tad GP2 piike gandriz tas izdevas. varbut pike jamegina laime amerika vai DTM