Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens kritizē virtuālās autosacīkstes: "Klaunu šovs!"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens kritizē virtuālās autosacīkstes: "Klaunu šovs!"
Makss Verstapens. Foto: Motor Sport Magazine

Nedēļas nogalē norisinājās virtuālās Lemānas 24 stundu sacensības, kurās piedalījās arī Makss Verstapens un citi zināmi sportisti. Diemžēl F1 čempionam neizdevās izcīnīt uzvaru, jo spēles rīkotāji netika galā ar tehniska rakstura problēmām. Sportists to nodēvēja par "klaunu šovu".

Verstapens virtuālajā cīņā pārstāvēja “Team Redline” nometni, dalot mašīnu ar Džefriju Rītveldu, Luku Brauningu un Diogo Pinto. Verstapens startā aizbrauca kā līderis, bet, kad līdz finišam bija septiņas stundas, holandiešu braucējs bija vadībā jau ar vairāk nekā minūtes pārsvaru pār otru komandas spēkratu.

Diemžēl radās problēmas ar savienojumu, kā rezultātā viņš no spēles tika izmests. Kad atkal izdevās atgriezties tiešsaistē, tika zaudēts jau pusotrs aplis, un Verstapens bija atkritis uz 17. pozīciju. Tādas pašas problēmas atkārtojās pusotru stundu vēlāk, un pilots pieņēma lēmumu izstāties pavisam.

Jau pirms tam sacensībās divreiz tika izsludināts sarkano karogu periods saistībā ar servera problēmām. Verstapens bija dusmīgs, ka organizatori ar šīm ķibelēm nespēja tikt galā.

“Viņi pat nespēj izkontrolēt paši savu spēli,” dusmīgs bija Verstapens. “Šī ir jau trešā reize, kad esmu izmests no spēles sacensību laikā. Un šī bija pēdējā reize, kad tajās piedalījos, jo kāda tam ir jēga? Tu piecus mēnešus gatavojies, lai uzvarētu čempionātā, esi tā līderis, mēģini uzvarēt sacīkstē, kurai gatavojies divus mēnešus, bet viņi izrīkojas šādi. Divreiz bija sarkanie karogi un viņi atcēla lietu. Arvien vairāk cilvēku zaudēja savienojumu, bet viņi tāpat netika ar to galā. Godīgi sakot, tas ir kā joks. Tās nevar nosaukt par sacensībām. Klaunu šovs! Tad jau labāk izstāties.”

Uzvaru virtuālajā Lemānā izcīnīja otra “Team Redline” ekipāža, kuras sastāvā brauca Felipe Drugovičs, Felikss Rozenkvists, Luks Benets un Kriss Lulhems.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs