Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Tīsens: "Lai glābtu komandu, turpināsim attīstīt formulu"

Tīsens: "Lai glābtu komandu, turpināsim attīstīt formulu"
Roberts Kubica
Foto: AFP

Par spīti "BMW" kompānijas lēmumam pēc šīs sezonas pamest F-1, "BMW Sauber" komanda turpinās attīstīt šī gada formulu, lai ieinteresētu potenciālos komandas pircējus.

"BMW Sauber" vadītājs Mario Tīsens uzskata, ka pašreizējā situācijā ir ļoti svarīgi komandai sevi labi parādīt, lai pēc šīs sezonas tā nepazustu pavisam no F-1. Atgādinām, ka pirmais mēģinājums pārdot komandu cieta neveiksmi, jo "BMW" nespēja vienoties ar "Sauber" komandas dibinātāju Peteru Zauberu.

"Protams, visa komanda ir sarūgtināta par "BMW" lēmumu," teica Tīsens. "Komandas mērķis bija kļūt par vienu no labākajām F-1 komandām trīs gadu laikā, un mums būtu patiess prieks pierādīt, ka šīs sezonas vājie rezultāti nav likumsakarība. Šobrīd mums ir pilnībā jākoncentrējas darbam nākamajos mēnešos."

"Vislabākais veids, kā sevi veiksmīgi reklamēt, ir labs sniegums. Tāpēc plānojam, ka jauni uzlabojumi būs gan uz Valensijas, gan Singapūras sacīkstēm," atklāja Tīsens.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā "BMW Sauber" komandas piloti Niks Haidfelds un Roberts Kubica kopā izcīnījuši tikai astoņus punktus, un komanda atrodas astotajā vietā 10 komandu ieskaitē.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-08-16 12:25, pirms 15 gadiem
Tieši tā, nav ko mest plinti krūmos pēc neveiksmīgas sezonas! Paskatās kā cenšas Villiams.

     [+] [-]

, 2009-08-16 12:35, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Tieši tā, nav ko mest plinti krūmos pēc neveiksmīgas sezonas! Paskatās kā cenšas Villiams.
Pareizi jau ir, bet no otras puses, kaada jeega tureet BMW vadiitajam F1 ja tas ieved tikai miinusos Jaanjem veeraa ka vinjiem visiem tomeer ruup nauda kas ienaak vinju makos, nevis tur F1 komandas panaakumi !

  -1 [+] [-]

, 2009-08-16 12:57, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: Tieši tā, nav ko mest plinti krūmos pēc neveiksmīgas sezonas! Paskatās kā cenšas Villiams.
atskiriba ir tada ka BMW sponsore so komandu un sliktie rezultati viniem loti smagi izmaksa, bet williams partiek no sponsoru ziedojumiem un butiba nekadu naudu nezaude, jo ta vienkarsi nav vinu nauda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-18 11:29, pirms 15 gadiem
kobe.james rakstīja: Nu teorētiski jau viņus nepierakstīja nākošā gada sarakstam un, ja arī pārpirktu, viņi it kā nevarētu braukt. Bet nu F1 ir F1 un tur var visu sarunāt
ja viņus definētu kā to pašu komandu ar citiem īpašniekiem, tad varētu braukt, bet ja kā jaunu komandu, tad nekā!