Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Domenikali: ''Masas veselības stāvoklis uzlabojas''

Domenikali: ''Masas veselības stāvoklis uzlabojas''
Stefano Domenikali
Foto: lapresse

F-1 komandas ''Ferrari'' vadītājs Stefano Domenikali apgalvojis, ka komandas pilots Felipe Masa pēc piedzīvotā negadījumā Ungārijas GP atlabst ļoti labi un viņa veselības stāvoklis turpina uzlaboties.

Ungārijas GP kvalifikācijas laikā F-1 komandas ''Ferrari'' pilots Felipe Masa guva smagu savainojumu, pēc kā Budapeštas slimnīcā sportistam tika veikta arī operācija un vienu brīdi pat Masa atradās mākslīgajā komā. Vēlāk gan Masas stāvoklis uzlabojās un sportists pameta slimnīcu, lai dotos uz Brazīliju, kur turpinātu atveseļošanos. Gaidāmajā Valensijas GP Masu aizstās Luka Badoers, kurš ilgu laiku bijis ''Ferrari'' testa pilots.

Komandas vadītājs Stefano Domenikali apgalvojis, ka Masas veselības stāvoklis turpina uzlaboties: ''Felipe jūtas ļoti labi un viņa atlabšana no savainojuma rit ļoti labi. Esmu ļoti priecīgs par to, kā Masam šobrīd klājas. Pēdējo divu nedēļu laikā, kad viņu apskatījuši ārsti un veikuši dažādas pārbaudes, novērojumi to laikā ir bijuši pozitīvi. Šobrīd svarīgi ir nesteigties un atveseļoties pilnībā. Pašlaik steigai nav nekāda pamata.''

Šobrīd gan nav zināms, kad Masa varētu atgriezties F-1. Itāļu medijos jau tika apgalvots, ka Masa atgriezīsies Itālijas GP, bet pagaidām tās ir tikai un vienīgi baumas.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +4 [+] [-]

, 2009-08-16 22:37, pirms 15 gadiem
Gaidam Massu atpakal trase.