Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo taisnojas, ka neuzskata jauno F1 mašīnu dizainu par "sūdu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo taisnojas, ka neuzskata jauno F1 mašīnu dizainu par "sūdu"
2022. gada F1 sacīkšu auto. Foto: f1.com

Ceturtdien "Formula 1" prezentēja 2022. gada sacīkšu mašīnas izskatu, bet austrāliešu pilots Daniels Rikjardo tiešraides laikā redzēto nosauca par "sūdu". Tagad viņš skaidro, ka, iespējams, to teicis par kaut ko citu, lai gan sīkāk nespējot atcerēties.

Tiešraides laikā Rikjardo bija visai runīgs un tobrīd nepamanīja, ka mikrofons ir ieslēgts. Viņš sacīja: "Jā, tas ir kaut kas šausmīgs. Tas ir sūds, pat vēl sliktāk."

Tobrīd netika rādīts, uz ko šo izteikumu brīdī "McLaren" komandas pilots skatās, taču vairums saprata, ka viņš runā par jaunās 2022. gada mašīnas izskatu. Vēlāk, jau apzinoties, ka ir tiešraidē, Rikjardo jau krietni diplomātiskāk atzina, ka ne visas nianses šai mašīnai ir acīm tīkamas.

"Man patīk, kā izskatās šīs mašīnas aizmugure," viņš teica. "Tā izskatās diezgan senmodīgi, atgādina man 2008. gada mašīnas, ar savu stilu, kas ir forši. Priekša ir pavisam savādāka, bet, tāpat kā ar citām lietām, jo tu vairāk uz to skaties, jo normālāka tā sāk izskatīties."

Pēc tiešraides Rikjardo arī tika jautāts par skarbajiem izteikumiem, uz ko pilots norādīja, ka nekādā gadījumā to nav domājis par jauno mašīnu.

"Iespējams, es runāju par kaut ko citu, jo, godīgi sakot, mēs tur apspriedām daudzas lietas," viņš cenšas skaidrot. "Es pat neatceros, ka būtu kaut ko tādu teicis, jo patiesībā mašīna izskatās visai forši. Es noteikti nebūtu par to izteicies tik agresīvi, varbūt es to teicu par krāsojumu, bet ne par pašu mašīnu."

Rikjardo atzīst, ka nepriecājas par to, ka šādi viņa izteikumi atskaņoti tiešraidē: "Mani pat sāk mākt ziņkāre. Vai es tobrīd atrados blakus Lendo Norisam? Parasti es viņa klātbūtnē nelamājos, jo viņš vēl ir samērā jauns puisis. Man jāpaskaidro, es noteikti nedomāju, ka šī mašīna ir sūds. Patiesībā man šis izskats tīri labi patika, un es kaut ko teicu par šīs mašīnas aizmuguri. Jebkurā gadījumā, man nav nekādu negatīvu emociju saistībā ar jauno mašīnu."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2021-07-16 15:59, pirms 3 gadiem
Pievienojos Rikiardo teiktajam
Protams gaumes jautājums, bet man personīgi nepatīk.