Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ņūvijs nedodas uz Ķīnu, lai sāktu darbu pie jaunā difuzora izveidošanas

Ņūvijs nedodas uz Ķīnu, lai sāktu darbu pie jaunā difuzora izveidošanas
Adrians Ņūvijs
Foto: www.madtv.me.uk

Pēc tam, kad FIA paziņoja, ka ''Brawn GP'', ''Toyota'' un ''Williams'' difuzori ir legāli, pārējās komandas tagad būs spiestas ļoti smagi strādāt, lai attīstītu šos jaunos difuzorus.

Jau pēc tiesas ''Ferrari'', ''BMW Sauber'', ''Renault'' un ''Red Bull'' komandas bija neapmierinātas ar FIA spriedumu, taču tur vairs neko nevar darīt – gribi, attīsti jaunos difuzorus, gribi – brauc ar vecajiem.

Kļuvis zināms, ka ''Red Bull'' komandas tehniskais direktors Adrians Ņūvijs pat atcēlis savu plānoto braucienu uz Ķīnu, lai jau uzsāktu darbu pie jaunā difuzora izveidošanas. "Jau šobrīd esam uzsākuši darbu, lai izveidotu jauno difuzoru," atklāj ''Red Bull'' konsultants Helmuts Marko. "Kā tika paziņots spriedums, Ņūvijs uzreiz atcēla lidojumu uz Šanhaju, lai turpmāko laiku pavadītu rūpnīcā, kur tiks uzsākts darbs pie jaunā difuzora izveidošanas. Ja viss noritēs pēc plāna, jaunā formula būs gatava uz Monako posmu."

"Kad ieradāmies pie Čārlija Vitinga (sacīkšu direktora), lai iegūtu informāciju, viņš pateica, ka šāds risinājums nav atbilstošs noteikumiem. Šī iemesla dēļ mēs nemaz necentāmies dubulto difuzoru attīstīt, lai gan sākotnēji idejas bija ļoti līdzīgas. Tagad jādomā, kādu iespaidu tas atstās uz ātrumu. Šāda ierīce radīs lielāku piespiedējspēku līkumos un formulas atkal kļūs ātras. Atkal atgriezīsimies pie problēmas ar apdzīšanu. Pie tam, tas viss nav saskaņā ar pašu noteikumu būtību."

Arī "Renault" un "BMW Sauber" uzsāks darbu pie jaunā difuzora izveidošanas.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-04-16 11:44, pirms 15 gadiem
red bull nopietni pretendee uz titulu....tur nav ko...

  +1 [+] [-]

, 2009-04-16 14:30, pirms 15 gadiem
Red Bull ir spēcīgākā komanda aiz tiem, kas izmanto diuzoru.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-16 15:19, pirms 15 gadiem
Jo ātrāk visi uztaisīs difuzorus, jo labāk.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-16 15:45, pirms 15 gadiem
Kā tā var būt, ka tikai tagad sāks tos difuzorus taisīt? Vajadzēja tak būt tā, ka jau pēc sprieduma paziņošanas komandas varētu uzreiz izmantot jau iepriekš sagatavotos difuzorus, jo savādāk var teikt, ka sezona ir norakstāma.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-16 19:56, pirms 15 gadiem
bambino88 rakstīja: Kā tā var būt, ka tikai tagad sāks tos difuzorus taisīt? Vajadzēja tak būt tā, ka jau pēc sprieduma paziņošanas komandas varētu uzreiz izmantot jau iepriekš sagatavotos difuzorus, jo savādāk var teikt, ka sezona ir norakstāma.
tad jau tā būtu kautkāda nodevība. visas šīs komandas baigi noliek, iesūdz 3 komandas, kas izmanto diufuzorus, bet klusībā pašas taisa. vai arī pēc lēmuma paziņošanas pēkšņi uzrodas arī viņiem diufīši.

     [+] [-]

, 2009-04-16 23:40, pirms 15 gadiem
jautājums ir, vai šai tik ļoti vizuāli atšķirīgajai konstrukcijai (arī šķietami trauslajai ar vismazāko aizmugurējo laukumu) vispār ir iespējams piemērot dubulto difuzoru un citas nepieciešamās fīčas. Kā rī pilnīgi citu priekšējo antispārnu.

     [+] [-]

, 2009-04-17 00:53, pirms 15 gadiem
Arī "Renault" un "BMW Sauber" uzsāks darbu pie jaunā difuzora izveidošanas
Ko darīs Ferrari un McLaren?