Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs: ''Mērķis uzvarēt sacīkstes un kļūt par čempionu''

Rosbergs: ''Mērķis uzvarēt sacīkstes un kļūt par čempionu''
Niko Rosbergs
Foto: AFP/Scanpix

''Mercedes GP'' komandas pilots Niko Rosbergs atzinis, ka komandas uzdevums nākamajā gadā ir atkārtot šī gada panākumus, kas nozīmē – uzvarēt sacīkstēs un kļūt par čempioniem.

Šobrīd skaidri zināms, ka ''Mercedes GP'' komandas sastāvā brauks Niko Rosbergs. Otra vieta vēl ir tukša. Pilots atzīst, ka baumas par Mihaela Šūmahera atgriešanos F-1 un braukšanu ''Mercedes GP'' komandā esot diezgan spēcīgas, taču pilots cer, ka situācija drīzumā atrisināsies.

''Šobrīd esmu abu formulu pilots, un varu izvēlēties sev jebkuru formulu,'' iesāk Rosbergs, kurš pagājušajā gadā ar 34,5 punktiem kopvērtējumā izcīnīja septīto vietu. ''Ceru, ka drīz uzzināšu savu jauno komandas biedru. Šobrīd baumas par Šūmahera braukšanu ''Mercedes GP'' komandas sastāvā ir spēcīgas. Nezinu, vai beigās tā būs taisnība, taču, ja tā notiks, tā būs fantastiska pāreja. Mēs esam šī gada čempioni, un cits rezultāts nākamajā gadā būs solis atpakaļ. Mūsu mērķis 2010.gadam ir uzvarēt sacīkstes un kļūt par čempioniem.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

Vai Rosbergs nākamgad atkārtos Džensona Batona šī gada panākumu?

  • 99

  • 17


  +2 [+] [-]

, 2009-12-15 14:51, pirms 15 gadiem
kas zin, neko nevar paredzet

  +2 [+] [-]

, 2009-12-15 14:53, pirms 15 gadiem
Nu čali,es domāju ka visi grib uzvarēt mačos,un kļūt par čempionu

  -3 [+] [-]

, 2009-12-15 15:28, pirms 15 gadiem
domaju ka daudzi rosbergu nenoverte, domaju ka tiesi rosbergs nevis fetels(kuram vel trukst prata lai saprastu ka ar iespiestu gazes pedali grida nepietiek lai butu cempions), sumahers, masa vai batons bus vienigais kurs bus spejigs izradit nopietnu konkurenci hamiltonam un alonso.

     [+] [-]

, 2009-12-15 15:34, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: domaju ka daudzi rosbergu nenoverte, domaju ka tiesi rosbergs nevis fetels(kuram vel trukst prata lai saprastu ka ar iespiestu gazes pedali grida nepietiek lai butu cempions), sumahers, masa vai batons bus vienigais kurs bus spejigs izradit nopietnu konkurenci hamiltonam un alonso.
Šumahers un Alonso varētu būt galvenie titula pretendenti nākošgad, ja šumahers brauks F1 protams!

  -3 [+] [-]

, 2009-12-15 15:44, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Šumahers un Alonso varētu būt galvenie titula pretendenti nākošgad, ja šumahers brauks F1 protams!
sumahers NEBUS konkurents cina par titulu. ja vins bija F1 dievs, bet vins tak ir tikai cilveks kuram tapat ka visiem cilvekiem pienakot vecumam reakcija klust lenaka, refleks klust vajaki u.t.t. turklat neviens sportists nekad pec ilgakas aiziesanas no profesionala sporta nav atgriezies tikpat izcils ka pirmstam.
un tev ir zinams kautkas tads kas nav zinams bukmeikeriem un parejiem F1 expertiem ka pie favoritiem nepieskaiti hamiltonu?
visi bukmeikeri ka galveno favoritu cina par titulu min tiesi hamiltonu nevis alonso, bet laikam tev ir zinams kautkas TADS kas liek apasaubit profesionalu teikto

     [+] [-]

, 2009-12-15 16:17, pirms 15 gadiem
Playthegame - Fetels IR startējis 2x mazāk posmos un IR uzvarējis vairākkārt, turklāt sacīkstēs demonstrējot vairāk uz apdzīšanām tendētu braukšanas stilu nekā Rosbergs. Par 99% varu teikt, ka čempions Rosbergs toč nebūs.
Pavisam glīti būs, ja Merc GP startēs arī Haidfelds, un tad Braunam būs jāizdomā, ko iesākt ar diviem visnotaļ pieredzējušiem pilotiem, kas garšīgāko šampanieti tikai sapņos redzējuši.

     [+] [-]

, 2009-12-15 16:40, pirms 15 gadiem
vaimanvai rakstīja: Playthegame - Fetels IR startējis 2x mazāk posmos un IR uzvarējis vairākkārt, turklāt sacīkstēs demonstrējot vairāk uz apdzīšanām tendētu braukšanas stilu nekā Rosbergs. Par 99% varu teikt, ka čempions Rosbergs toč nebūs.
Pavisam glīti būs, ja Merc GP startēs arī Haidfelds, un tad Braunam būs jāizdomā, ko iesākt ar diviem visnotaļ pieredzējušiem pilotiem, kas garšīgāko šampanieti tikai sapņos redzējuši.
fettels rada uz apdzisanam tendetu brauksanas stilu?
varjau but ka tev ta liekas, bet fakti runa pasi par sevi. fettelam sogad 4 uzvaras(kas protams nav maz), tacu tris no tam startejot no pole position un tikai viena startejot zemak par pole positions brazilija kad fettels uzvareja pateicoties tam ka hamiltons sacikstes vidu izstajas tehnisku problemu del.
ja, var jau teikt ka fettels ir baigais vecis jo mak startejot no pole position iespiest pedali grida un kad vinam neviens nemaisas pa prieksu lidot un noturet savu pirmo poziciju, tacu tas ka vins nevienu uzvaru nav izcinijis trase apdzenot prieksa braucoso(brazilija gan fettels pec pirma pitstopa bija nokluvis prieksa hamiltonam, tacu nevar 100% teikt ka vins ari pec otra pitstopa butu prieksa hamiltonam un turklat ari saja pasa vienigaja iznemuma vins hamiltonu apdzina uz PS rekina), bet uzvareiis tikai tad kad neviens vinam prieksa netrauce galigi neruna par labu tam ko tu sauc par uz apdzisanu tendets pilots. un nejau es vienigais to saku, to sak visi F1 experti, fettels ir loti atrs un talantigs tacu vel netuvu tas meistarigakais. tadi piloti ka hamiltons, raikonens(mclaren laikos) alonso, pat masa spej loti augstasenigi apdzit pilotus trase un radit sovu kamer fettels trase sez pilotam aste un labakaja gadijuma gaida pitstopus
protams, tas nenozime ka vins nav kandidats cina par titulu. pilotam kuram ir daudz atraka masina ka vina konkurnetiem tda apdzisana vispar nav vajadziga. tacu nesaubos ka ja gadijuma ferrari, mercedes, mclaren un red bull nakamgad spekos bus lidzigi fettels paliks aiz alonso un hamiltona piekapjoties viniem meistaribas zina.
un runa neiet jau ari tikai par apdzisanam. pagajusaja gada bija neviena vien sacikste kur vareja redzet ka meistariba fettelam nav tada pasa limeni ka atrums. piemeram australija, malaizija, monako. sacikstes kurs uzkritosi bija redzams ka vainu vins vel nav ticis pari pusaudza domasanas stilam(australija), vai ari meistariba krietni atpaliek no daudziem citiem(monako, malaizija)
bet tas protams ir tikai manas domas.

     [+] [-]

, 2009-12-15 17:11, pirms 15 gadiem
Abi vienlīdz labi, vienādi 14 gados sākuši braukt, Rosbergam divu gadu ilgāka kopējā pieredze. Abi pie noteiktām likumsakarībām var kļūt par čemopioniem. Domāju ka tā arī būs.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 17:22, pirms 15 gadiem
>PTG
Nomierinies, vienmēr nāks kāds jaunāks un populārāks, šajā gadijumā par Hami, paies gads, divi un Fetels vairs nebūs topā, bet tas jau nemazina viņu braukšanas spējas, tā F1 pasaule ir iekārtota

  +1 [+] [-]

, 2009-12-15 17:28, pirms 15 gadiem
ja būtu jāliek uz Rosbergu vai Fetelu, tad es būtu par Fetelu.

     [+] [-]

, 2009-12-15 17:52, pirms 15 gadiem
karliss rakstīja: >PTG
Nomierinies, vienmēr nāks kāds jaunāks un populārāks, šajā gadijumā par Hami, paies gads, divi un Fetels vairs nebūs topā, bet tas jau nemazina viņu braukšanas spējas, tā F1 pasaule ir iekārtota
kads te sakars ar hami? es tikai saku to ka uzskatu ka fettels ir loti atrs, bet ne tik meistarigs lai pie vienadiem aptakliem ar citiem pilotiem varetu klut par cempionu

     [+] [-]

, 2009-12-15 17:59, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: kads te sakars ar hami? es tikai saku to ka uzskatu ka fettels ir loti atrs, bet ne tik meistarigs lai pie vienadiem aptakliem ar citiem pilotiem varetu klut par cempionu
Kops laika kad Fetels sācis uzrādīt labus rezultātus neesi bijis īpaši iecietīgs pret viņu Runajot par Rosbergu, viss var būt un var nebūt, redzēsim kāds viņš izskatīsies uz veca Šūmja(drošvien) fona.

     [+] [-]

, 2009-12-15 18:05, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: kads te sakars ar hami? es tikai saku to ka uzskatu ka fettels ir loti atrs, bet ne tik meistarigs lai pie vienadiem aptakliem ar citiem pilotiem varetu klut par cempionu
pietiekami labs lai apsteigtu par megatalantu savulai katziito Veeberu.. jasaka gan ka f1 nesekoju liidzi tapec neiznu kados apstakljos tas vebera un Fettela duealis beidzaas.. mozh team order...

     [+] [-]

, 2009-12-15 20:01, pirms 15 gadiem
patiesi nedomāju, ka kaut kas tāds tik drīz atjaunosies, galvenokārt jo Ferarri un Red Bull noteikti pamatīgi pieliks klāt. Man ir grūti teikt ko darīs McLaren, bet drošvien arī pieliks klāt. Bet no otras puses jaunais Mercedes GP arī var sevi parādīt. šī sezona solās būt ļoti intresanta.

     [+] [-]

, 2009-12-15 20:09, pirms 15 gadiem
it kā kad Hamis un Rosbiks braukuši GP2 tad tur normāli cinījies ar Hamoltonu, kāpēc , lai tagad Rosbergs nespētu braukt ātri ar ātru mašīnu>?