Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso priecīgs par dalību "Ferrari" pasākumā ''World Finals''

Alonso priecīgs par dalību "Ferrari" pasākumā ''World Finals''
Felipe Masa un Fernando Alonso
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Spānijā, Valensijā, notika "Ferrari" komandas pasākums ''World Finals'', kurā piedalījās arī tās jaunais pilots "Fernando Alonso", kuram vēl ir spēka līgums ar "Renault".

Jau pirms pasākuma kļuva zināms, ka tajā piedalīsies arī Alonso, kuram vēl ir spēkā līgums ar "Renault". Viņa šī brīža komanda atļāva pilotam doties uz šo pasākumu, un to novērtēja arī "Ferrari". "Esam priecīgi, ka šajā svarīgajā mūsu komandas pasākumā varēja piedalīties arī Alonso," pirms pasākuma teica "Ferrari" komandas vadītājs Stefano Domenikalli. "Gribētu pateikties "Renault" komandai par to, ka tā atļāva Alonso piedalīties šajā mums tik svarīgajā pasākumā."

Bez jau pieminētā Alonso pasākumā piedalījās Felipe Masa, Džankarlo Fisikella, Luka Badoers un Marks Žene. Minēto pasākumā klātienē noskatījās ap 17 000 skatītāju, kuri varēja redzēt gan paraugdemonstrējumus ar F-1 formulām, gan arī citus interesantus priekšnesumus. Jāatzīmē, ka Alonso F-1 paraugdemonstrējuma braucienos nepiedalījās.

Pēc pasākuma Alonso pateicās "Ferrari" par doto iespēju izjust "Ferrari" dzīvi un fanu attieksmi. "Šī man ir ļoti svarīga diena, jo tagad es sapratu kā īsti izskatās "Ferrari" pasaule," saka divkārtējais pasaules čempions. "2010.gadā kopā ar Masu ceru cīnīties par čempiontitulu."

Jāatzīmē, ka šodien pirmo reizi pēc negadījuma Ungārijas posmā Masa sēdās pie "F60" modeļa stūres, jo iepriekšēji testi norisinājās ar 2008.gada modeli.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +3 [+] [-]

, 2009-11-15 19:01, pirms 15 gadiem
pirms paris gadiem es butu suligi nolamajies par to, ka Alonso sarkanajos
bet tagad ar vesu pratu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-15 19:08, pirms 15 gadiem
a ko ta šis bēdāsies, loģiski ka priecīgs

  +1 [+] [-]

, 2009-11-15 20:00, pirms 15 gadiem
nezinu, labs braucejs, laba komanda, nav pilnigi nekadu pretenziju pret vinju...

     [+] [-]

, 2009-11-15 20:20, pirms 15 gadiem
vari cereet