Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Petrovs: "Gribēju izvairīties no vienas avārijas, bet iekļuvu citā"

Petrovs: "Gribēju izvairīties no vienas avārijas, bet iekļuvu citā"
Vitālijs Petrovs
Foto: www.vitalypetrov.ru

Pēc neveiksmīgā Japānas F1 posma, kurā krievu pilots Vitālijs Petrovs jau pašā startā izraisīja avāriju un izstājās, pilots pauda nožēlu, ka viņam nācās izstāties tik ātri.

Jau ziņojām, ka krievu pilots startā daļēji bija apdzinis "Williams" pilotu Niko Hilkenbergu. Pēc neilga brīža Petrovs strauji mēģināja atgriezties pirms vācu pilota, taču acīmredzot viņš neaprēķināja formulas garumu un ar savas formulas aizmuguri uzbrauca virsū Hilkenberga formulas priekšai un pats ielidoja drošības sienā.

''Japāna ir ļoti skaista un interesanta zeme,'' iesāk pilots. ''Nožēloju, ka man neizdevās neko tur apskatīties, tāpēc nākamreiz noteikti centīšos atbraukt ātrāk, lai paskatītos kaut ko vairāk. Jāatzīmē, ka šī posma laikā neēdu ne suši, ne citus japāņu ēdienus. Negribēju riskēt, jo kas zina, kā viss varēja izvērsties, bet svētdien gan lidostā pamēģināju suši. Vēl man no Japānas atmiņā palika līdzjutēji, kuri šeit ir stāvā sajūsmā par F1. Pēc autogrāfu saņemšanas tāda sajūta, ka viņi noģībs no laimes.''

''Suzuka ir īpaša trase. Jāpiekrīt tiem pilotiem, kuri teica, ka, ja formula būs noregulēta lieliski, tad vadīt to būs kaifs. Žēl, ka sacīkstes man izvērtās pārāk īsas. Pēc starta atrados blakus Nikam Haidfeldam, kurš brauca ļoti, ļoti tuvu. Pēc tam viņš strauji pagrieza pa kreisi un, lai izvairītos no sadursmes, arī es pagriezu pa kreisi. Gribēju izvairīties no vienas avārijas, bet iekļuvu citā. Žēl, ka tā, jo starts man izdevās lielisks,'' ar nožēlu atzīst Petrovs.

''Pēc sacīkstēm devos uz Angliju, kur skatījos Krievijas un Maķedonijas futbola spēli. Prieks, ka mūsu komanda uzvarēja. Taču man tagad jāsāk gatavoties nākamajam posmam, kurš notiks Korejā. Šo trasi sākumā apgūšu simulatorā, bet nedaudz vēlāk jau došos atklāt vēl vienu jaunu valsti – Ķīnu,'' tā krievu sportists.

Atgādināsim, ka krievu pilots pēc Japānas posma saņēmis piecu starta vietu sodu.

Izmantotie resursi:
Виталий Петров

  +2 [+] [-]

, 2010-10-15 11:36, pirms 14 gadiem
Petrovs: "Gribēju izvairīties no vienas avārijas, bet iekļuvu citā"
Tipiska ielas situācija,jeb zakon podlasķi
Slēpts komentārs: Blakusvāģis

  -2 [+] [-]

, 2010-10-15 18:23, pirms 14 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: Atmazkas un vairāk nekas.
es domaju ka tu esi atmaska...!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-15 22:53, pirms 14 gadiem
Citreiz varēs brauk uz Japānu kā tūrists!