Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Pēc "Euro 2020" finālmača aplaupīts F1 pilots

Juris Grīns
Juris Grīns

Pēc "Euro 2020" finālmača aplaupīts F1 pilots
Lendo Noriss. Foto: Motorsport.com

Nepatīkamā situācijā pēc Eiropas futbola čempionāta finālspēles nokļuvis "Formula 1" uzlecošā zvaigzne Lendo Noriss, kurš ticis aplaupīts.

"McLaren" komandas pilots klātienē apmeklējis "Euro 2020" finālspēli Vemblija stadionā starp Anglijas un Itālijas izlasēm. Sociālajos tīklos viņš dalījās ar fotogrāfijām, bet vēlāk, dodoties ārā no stadiona, viņam nolaupīts rokas pulkstenis. Lai gan sportists fiziski nav cietis, viņa pārstāvētā komanda neslēpj, ka notikušais bijis ļoti nepatīkama pieredze.

"Varam apstiprināt, ka Lendo Noriss bija iesaistīts incidentā pēc "Euro 2020" finālspēles Vemblija stadionā, kura laikā viņam tika atņemts pulkstenis, ko viņš nēsāja," teikts "McLaren Racing" oficiālajā paziņojumā. "Par laimi, Lendo fiziski necieta, bet, saprotams, ka tas viņam bija šoks. Komanda atbalsta Lendo, un esam pārliecināti, ka britu līdzjutēji pievienosies mums, vēlot viņam visu to labāko Lielbritānijas "Grand Prix" izcīņā šajā nedēļas nogalē."

Komanda arī piebilst, ka vairs nekādus komentārus šajā sakarā nesniegs, jo "tālākais ir policijas darbs".

Šonedēļ Silverstounas trasē Noriss aizvadīs savas māju sacīkstes. Pēc veiktiem deviņiem posmiem viņš ieņem augsto ceturto vietu pilotu kopvērtējumā, turklāt ir vienīgais no braucējiem, kurš šogad punktus izcīnījis visās sacīkstēs.

     [+] [-]

, 2021-07-14 12:31, pirms 3 gadiem
Bļāviens! Autor! Nu tak pārlasi kaut vienu reizi, ko esi sadrukājis (pārtulkojis)!!!