Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons piedalīsies FIA un FOTA sēdē

Eklstons piedalīsies FIA un FOTA sēdē
"Ferrari"
Foto: AP

F-1 boss Bērnijs Eklstons piedalīsies Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidenta Maksa Moslija un F-1 Komandu Asociācijas (FOTA) tikšanās sēdē, kas rīt notiks Londonā. Par svarīgāko uzdevumu Eklstons uzskata kompromisa panākšanu ar "Ferrari".

Rītdienas tikšanās mērķis ir lemt par F-1 nākotni laikā, kad "Ferrari", "Renault", "Toyota" un "Red Bull" paziņojušas par nepiedalīšanos nākamā gada čempionātā, ja netiks mainīts noteikums par budžeta ierobežošanu 40 miljonu sterliņu mārciņu apmērā.

Eklstons uzskata, ka galvenā sarunu tēma būs "Ferrari" pozīcijas noskaidrošana, jo tā ir F-1 ietekmīgākā komanda. "F-1 atslēga ir "Ferrari""," ceturtdien britu presē citēts Eklstons. "Čempionātā viņi startē jau 60 gadus, un viņi ir mūsu partneri. Viņi ir tie, pret kuriem mums jāizturas apdomīgi. Šobrīd esam zem viņu tupeles. Izrunāsim problēmas, un viss būs kārtībā." "Ferrari" ir vienīgā komanda, kas F-1 startē kopš šī čempionāta pirmssākumiem, 1950. gada.

Lielo autoražotāju prasībai atcelt nākamās sezonas budžeta ierobežojumu nav pievienojušās tikai "BMW" un "Mercedes-Benz". "BMW" motoru sporta direktors Mario Tīsens Spānijas "Grand Prix" laikā izteicās, ka viņa vadītā komanda lēmumu pieņems pēc rītdienas tikšanās, savukārt "Mercedes" boss Norberts Haugs paziņojis, ka kompānija negrasās pamest F-1. "Centīsimies rast risinājumu, jo visas komandas piekrīt, ka vienā čempionātā nevar būt divi dažādi reglamenti," piebilda Haugs.

Pieteikšanās nākamā gada čempionātam beigsies 29. maijā.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-14 18:17, pirms 15 gadiem
reka vismaz USF1 komanda savu projektu laikam uztver vairak ka nopietni, vinu formula 2010 gada sezonai bus gatava jau 2009 gada oktobri, tatad viniem bus 7 menesi laika lai savu formulu maksimali labi attistitu. ka zinam tad mclaren un ferrari si gada vajie rezultati ir tadel ka vini loti velu saka darbu pie savas formulas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-14 18:43, pirms 15 gadiem
Lai neķītrelis Moslijs uzvelk Eklstonam nacistu formu,un uzvelk uz desas

  -1 [+] [-]

, 2009-05-14 18:54, pirms 15 gadiem
SPECSS rakstīja: Eklstons uzskata, ka galvenā sarunu tēma būs "Ferrari" pozīcijas noskaidrošana, jo tā ir F-1 ietekmīgākā komanda. "F-1 atslēga ir "Ferrari"","

ieprieks kas Teica ka F1 var iztik ari bez Ferrari??
manuprāt Moslijs teica ka bez sarkanajiem varot iztikt

     [+] [-]

, 2009-05-14 19:03, pirms 15 gadiem
SPECSS rakstīja: Eklstons uzskata, ka galvenā sarunu tēma būs "Ferrari" pozīcijas noskaidrošana, jo tā ir F-1 ietekmīgākā komanda. "F-1 atslēga ir "Ferrari"","

ieprieks kas Teica ka F1 var iztik ari bez Ferrari??
bez ferrari var iztikt nekitrelis moslijs, bernijs bija tas kurs apsolija nelaut maksim sagraut ferrari

  +4 [+] [-]

, 2009-05-14 19:08, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Lai neķītrelis Moslijs uzvelk Eklstonam nacistu formu,un uzvelk uz desas
Izskatās ka tas Bernijam varētu patikt
';

     [+] [-]

, 2009-05-14 19:10, pirms 15 gadiem
mx3 rakstīja: Izskatās ka tas Bernijam varētu patikt
Bērnijs vēl atklātāk nekā Max
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-14 19:39, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Bērnijs vēl atklātāk nekā Max
pat loti atklats
';

     [+] [-]

, 2009-05-14 19:56, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Tev nešķiet, ka tādām komandām kā Ferārī un MaClaren vaina nav formulā, bet gan pavisam kur citur-komandas stratēģijā????
Atliek atgriezties pavisam nesenā pagātnē, lai sāktu saprast kas ir kas. Līdz Šumahera, Brauna, un Toda atnākšanai Ferārī bija,maigi sakot, stagnējoša komanda, kas pēdējos laurus Konstruktoru kausā bija plūkuši 1979. gadā. Kas notika ar šo komandu pēc šī lieliskā trio ierašanās,es ceru ka man nav jastāsta.
Patiesībā man nav brīnums, ka Ferārī šogad regulāri norok savus pilotus, jo no lietas ir atgājis pēdējais no abiem Lielajiem stratēģiem-Tods. Šumahers šajā trio vairāk bija kā labs pilots un formulas attīstītājs. Un tāpat es nebrīnos, ka Brawn GP ir tik labi panākumi, jo kā teica Baričello, tad vaina labos šis komandas panākumos neslēpjas difūzeros, jo tos viņam vienreiz nolauza jau uz reiz pēc starta, bet tas netraucēja ieņemt labu vietu.
protams toda, brauna un sumahera aiziesana ir butisks zaudejums bet nedomaju ka tik butisks ka ferrari no pirmas vietas nokristu uz vienu no pedejam. protams pedejos gados kops ir aizgajusi brauns un tods kautkas ferrari vairs nav kartiba. ka timrots teica, ferrari kluvusi parak italiski. bet viss izteiktak to var redzet mclaren gadijuma. deniss aizgaja un vini reali nevelk, komanda atkal sakas kautkadas problemas.
tacu domaju ka ferrari un mclaren problemu celonis ir tiesi tas ka vini parak ilgi nesaka darbu pie jauna modela, sobrid redzam ka mclaren vienkarsi ir pietrucis laika. ar katru posmu vini ir kluvusi arvien atraki(iznemot spaniju kura neatbilst mclaren formulas ipatnibam) un monako hamim jau vajadzetu cinities par pjedestalu, jo ta ir vina trase.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-14 20:09, pirms 15 gadiem
Teorētiski visas tās komandas, kas iztiek bez KERS, gūst savus panākumus uz nākošā gada rēķina. Nākamgad tām būs tas pats ceļš ejams, kas Makiem, Ferrari un BMW, bet var sanākt iebraukt riktīgi auzās

     [+] [-]

, 2009-05-14 20:28, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nu tad jau manīsim dažos nākamos posmos, kas ir kas.
Tomēr šķiet, ka Mersedes un BMW būs izsituši dažai bravūrīgai komandai visus trumpjus no rokām, jo paliekot Makiem un BMW F1 apritē atkritējiem nekāds dižais alternatīvais čempis nesanāks.
es domaju ka mclaren un BMW sobrid tikai nogaida. ja tiesam ferrari toyota u.t.t. aizies no F1 un reali bus gatavi izveidot alternativu cempionatu(vienalga vai bernija GP1 vai pasu veidots cempionats) tad ari maki un bmw bernijam un maksim teiks ardievas. sobrid mclaren negrib lekties ar FIA, sadas runas ka vini varetu pasutit mosliju un eklstonu paris majas talak varetu velak loti smagi atmaksaties. mclaren jau ta sez un spridzekla, viena lieka kustiba un bus vsjo. ja nu tiek panakts kompromis? FIA varetu mclaren par mutes palaisanu atriebties ar diskvalifikaciju. bet domaju ka ja tiesam bernijs ietiepjas un paliek pie saviem 40 milj., ferrari u.c. oficiali pasaka ka vini nepiedalas nakamgad tad ari maki pateiks sorry, bernijs mes tinamies. mclaren sobrid vienkarsi negrib risket izteikt kadus nepopularus izteikumus, bet ja mclaren vares but drosi ka viniem turpmakajos gados vairs nebus sakara ar F1 un FIA tad vini vares atkal drosi runat, FIA viniem vairs tapat nevares ieriebt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja