Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Moslijs ar FOTA tiksies šonedēļ

Moslijs ar FOTA tiksies šonedēļ
"Ferrari" simbols
Foto: AP

Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Makss Moslijs ar F-1 Komandu Asociācijas (FOTA) pārstāvjiem tiksies jau šonedēļ, bet joprojām konkrēts datums netiek atklāts.

Saistībā ar pieņemto noteikumu par komandu budžeta ierobežojumu 40 miljonu sterliņu mārciņu apmērā 2010. gada sezonai pasliktinās F-1 politiskā situācija, turklāt arvien vairāk lielo ražotāju pārstāvēto komandu nāk klajā ar paziņojumiem, ka nākamgad nemaz nestartēs čempionātā. Šobrīd par šādu soli paziņojušas "Toyota", "Renault", "Red Bull" un "Ferrari".

Vislielāko ažiotāžu izraisījis "Ferrari" komandas brīdinājums. Itāļu prese šo ultimātu uztvērusi nopietni, piemēram, "Gazzetta dello Sport" uzskata, ka tādējādi pieaug alternatīvā čempionāta izveidošanas iespējamība. Citi vēsta, ka "Ferrari" varētu izaicināt "Audi" un "Peugeot" rūpnīcu komandas "Le Mans" seriālā, savukārt "Corriere dello Sport" domā, ka tāpat ir iespējama "Ferrari" pārcelšanās uz kādu no ASV čempionātiem. F-1 čempionātos "Ferrari" startē jau kopš F-1 pirmssākumiem 1950. gada.

"Ja patiešām aiziesim no F-1, tad mūsu formulas piedalīsies citos čempionātos, kuros - esmu pārliecināts par to - tās atradīs daudzus miljonus jaunu līdzjutēju, kuriem sniegt sajūsmu un kaisli," citēts "Ferrari" prezidents Luka di Montedzemolo komandas mājaslapā internetā. "Sacīkstes ir daļa no "Ferrari" DNS, un tas nekad nemainīsies."

Izmantotie resursi:
Reuters
f1-live.com

  +5 [+] [-]

, 2009-05-13 20:36, pirms 15 gadiem
Varbūt, ka tiešām pienācis laiks dzimt jaunai leģendārai sacīkšu klasei..

  +2 [+] [-]

, 2009-05-13 20:41, pirms 15 gadiem
manuprat ir tris ferrari parcelsanas varianti- realakais variants ir alternativs cempionats(GP1 vai ari pasu komandu veidots cempionats), otrs variants butu lemana(ferrari sads cempionats loti piestavetu, tomer ferrari ir ielas superauto razotaji un lemana ir sacikstes kura tiesi brauc glauni stipri uzlaboti ielas superauto) un tresais variants bet maz ticamakais variants butu salonautomobilu cempionati-WTCC, DTM, FIAGT u.t.t. tacu sie cempionati neatbilst ferrari telam.

bet protams vel ir janotiek tragedijai lai ferrari kautkur aizietu.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 20:44, pirms 15 gadiem
Grūti tikai iedomāties, uz kāda auto bāzes ferrari varētu uzbūvēt WTCC auto..

     [+] [-]

, 2009-05-13 20:52, pirms 15 gadiem
Krisssss rakstīja: Grūti tikai iedomāties, uz kāda auto bāzes ferrari varētu uzbūvēt WTCC auto..
var jau speciali cempionata vajadzibam uzbuvet jaunu modeli. mitsubishi daudzus gadus atpakal izdarija lidzigi. tagad evo ir viena no popularakajam masinam pasaule

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 20:59, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: manuprat ir tris ferrari parcelsanas varianti- realakais variants ir alternativs cempionats(GP1 vai ari pasu komandu veidots cempionats), otrs variants butu lemana(ferrari sads cempionats loti piestavetu, tomer ferrari ir ielas superauto razotaji un lemana ir sacikstes kura tiesi brauc glauni stipri uzlaboti ielas superauto) un tresais variants bet maz ticamakais variants butu salonautomobilu cempionati-WTCC, DTM, FIAGT u.t.t. tacu sie cempionati neatbilst ferrari telam.

bet protams vel ir janotiek tragedijai lai ferrari kautkur aizietu.
es pedejos gdos taa ipasi neatceros kad Ferrari butu runajusi nenopietin-ar pedejiem gadiem domaju pedejos 10.un atminjaa vienmer atminjaa nak ari fakts ka FIA un visi ir lepojosies ka Ferrari paraksta ligumus pirmie utt!taka pielauju ka Ferrari ar ir piegriezusas nemitigas izmainjas un nemitigas runas ka kaut ko atkal mainis!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 21:15, pirms 15 gadiem
Lai iedot labāk viņam kādas čikses nacistu formās

     [+] [-]

, 2009-05-13 21:16, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: es pedejos gdos taa ipasi neatceros kad Ferrari butu runajusi nenopietin-ar pedejiem gadiem domaju pedejos 10.un atminjaa vienmer atminjaa nak ari fakts ka FIA un visi ir lepojosies ka Ferrari paraksta ligumus pirmie utt!taka pielauju ka Ferrari ar ir piegriezusas nemitigas izmainjas un nemitigas runas ka kaut ko atkal mainis!
reka mclaren pagaidam nedoma boikotet F1. galvenais iemesls esot jau ta drankigas attiecibas ar FIA. var sparast, ja mclaren stasies neapmierinato rinda un tomer abas puses panak vienosanos tad FIA varetu atrast kadu sikumu par ko diskvalificet mclaren un tadejadi izgast dusmas par ta nepaklausigajiem friciem.

     [+] [-]

, 2009-05-13 21:21, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: reka mclaren pagaidam nedoma boikotet F1. galvenais iemesls esot jau ta drankigas attiecibas ar FIA. var sparast, ja mclaren stasies neapmierinato rinda un tomer abas puses panak vienosanos tad FIA varetu atrast kadu sikumu par ko diskvalificet mclaren un tadejadi izgast dusmas par ta nepaklausigajiem friciem.
mja Mc tagad jastav ka nopertiem sturi-sava zinja ar savam bailem vinji ir zem tupeles FIA!bet nu katrs domaa kaa labak!tikai cik saprotu ja Mc aizietu...vai Brown un Indija dabutu mersissa dzinejus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-13 22:24, pirms 15 gadiem
Ev Maxis vēl nav sapratis, ka ar šito suņa murgu viņš panāks ka formulās paliks indieši, wiljams, maki, brauni un 8 jaunaas komandas turklaat visiem buus kkaads cosworth dzineejs?
Ja Ferrari aizies no F1, tad es tiesām no visas sirds ienīdīšu Mosliju un citus vinja meeslus

     [+] [-]

, 2009-05-13 22:29, pirms 15 gadiem
Visdrīzāk, ka FIA pakļausies FOTA's spiedienam un atkal būs kārtējais ''būs-nebūs'' prikols. Tas, ko FIA grib šobrīd ieviest ir pat nereālāk, kā NHL un NHLPA nesaskaņas, kas beidzās ar lokautu. (hokeja gadījumā NHL piekāpās- redzēs, kā būs ar FIA..)

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 22:37, pirms 15 gadiem
īstenībā man pat patiktu, ja izveidotos cits spēcīgs čempionāts ar sakarīgākiem tehniskajiem noteikumiem, jo šis sāk piegriezties.

p.s. Viasats varētu ieskrieties ar savām translāciju tiesībām uz f-1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja