Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Deividsons atgriežas F1 apritē

Andrejs Siliņš

Deividsons atgriežas F1 apritē
Entonijs Deividsons

Lielbritānijas autobraucējs Entonijs Deividsons, kurš bija spiests aiziet no pirmās formulas līdz ar "Super Aguri" izstāšanos, atgriezies F1 apritē kā "Honda" komandas sastāvā kā tās testpilots.

Maijā "Super Aguri" finansiālu problēmu dēļ no F1 čempionāta atsauca dalību, kas nozīmēja arī britu pilota F1 karjeras beigas, vismaz pagaidām. Tagad Deividsons uzaicināts "Honda" komandā kā tās testpilots.

Kā apgalvo japāņu autoražotāju komandas pārstāvji, Deividsons bijis pilnīgi dabīga izvēle uz testpilota vietu, kamēr līdzšinējais testpilots Aleksandrs Vurcs piedalīsies Lemānas 24 stundu sacīkstē.

Tiesa, joprojām nav zināms, vai Deividsonam piedāvās turpināt sadarbību arī tad, kad Vurcs atgriezīsies no Lemānas sacensībām, kas notiks šīs nedēļas beigās. Visas F1 komandas šobrīd veic izmēģinājuma braucienus Spānijā.

Izmantotie resursi:
hondaracingf1.com

     [+] [-]

, 2008-06-12 18:00, pirms 16 gadiem
A kur Sato?????????

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 18:26, pirms 16 gadiem
viņš nebūs testpilots, viņš tiek paņemts tikai tāpēc, ka Vurcs aizņemts ar Lemānu un deividsons jau kopš 2000 gada ir saistīts ar hondu un kopš 2002 gada bija tās tstpilots. Tā lūk, pagaidām viņš nbūs testpilots, vismaz honda nav to izziņojusi