Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens pēc Montekarlo posma startēs rallijā?

Raikonens pēc Montekarlo posma startēs rallijā?
Kimi Raikonens Lapzemes rallijā
Foto: www.reissumies.kuvat.fi

"Ferrari" komandas pilots Kimi Raikonens pēc Montekarlo F-1 posma, iespējams, piedalīsies ''Rally della Marca'' rallijā, bet pēc nedēļas uzreiz dosies uz Turciju, kur aizvadīs kārtējo F-1 posmu.

Raikonens jau divas reizes piedalījies rallijos. Vispirms Lapzemes rallijā somu sportists, startējot ar "Fiat Abarth Grande Punto S2000" automašīnu, kopvērtējumā izcīnīja 13. vietu, bet nedaudz vēlāk Somijas rallija čempionāta otrajā posmā - "Vaakuna Ralli" Raikonens sestajā posmā nobrauca no ceļa un finišēja 17. vietā.

Tagad parādījusies informācija, ka Raikonens varētu aizvadīt savu pirmo asfalta ralliju, kurš notiks Itālijā. Šis rallijs notiks tieši starp Montekarlo un Turcijas F-1 posmiem, tādejādi trijās nedēļās somu sportistam nāktos aizvadīt divus F-1 posmus un vienu ralliju.

Lai arī šī informācija nav oficiāli apstiprināta, par to tiek rakstīts vairākos Somijas interneta portālos, gan arī Raikonena mājas lapas forumā.

izmantotie resursi:
mtv3.fi
turunsanomat.fi

Slēpts komentārs: playthegame

  +5 [+] [-]

, 2009-05-12 14:42, pirms 15 gadiem
Vot tad varēs kā riktīgs "Ice man" griezt pa ledainiem ceļiem!!!

  +7 [+] [-]

, 2009-05-12 14:50, pirms 15 gadiem
nu ko, neiet formulaa, moshk paveersies rallijaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-12 15:33, pirms 15 gadiem
Ja jau Raikonens var atļauties dzert kolu un ēst saldējumu tajā laika kad komanda jau grib redzēt viņu trasē, tad gāzt rallijā nevajadzētu būt problēmām!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-12 15:41, pirms 15 gadiem
Nu asfalta rallijā viņam noteikti rezultāti būs labāki !

     [+] [-]

, 2009-05-12 15:56, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Vai pamaniji, ka tekstā ir maģiskais vārdiņš ,,Iespējams''?
Personiski es domāju,ka tas ir neiespējams, jo cik zināms,tad visiem F1 pilotiem līgumos ir punkts, kas tiem aizliedz sezonas laikā nodarboties ar sporta veidiem kuros sportists var gūt traumas. Pat ar moci viņi nedrīkst braukt.
bet tu jau laikam teksta nepamaniju teikumu kura minets ka vins sogad jau ir piedalijies divos ziemas rallijos
pilinigi piekritu ka pec butibas tas ir aizliegts, sportisti nevar ne slepot ne ar moci braukt ne ari nodarboties ar kadu citu bistamu ekstremu sporta veidu, jo var dabut traumas un sacakaret karjeru sev un sacakaret sezonu komandai. (nu lidzigi ka montas elisa gadijums ar mopedu )
mani parsteidz tas ka montadzemello atlauj kimi piedalities asfalta rallija, ziemas ralija vel ta, ja kas tad vari atspiesties pret kadu kupenu, bet asfalta rallijs jau pavisam kautkas cits. asfalta rallija viena kluda un jau esi tuvakaja laternas staba.
divaini gan, stipri saubos ka kada cita komanda kimi butu atlautas tadas orgijas sezonas laika. varbut ka sis punkts par izvairisanos no ekstremiem pasakumiem liguma nema nav atrunats?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 16:07, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kā zināms,tad viņš ziemā raļļoja starpszonā, kad Ferārī mīl atpūsties kalnos slēpojot,kas nekad nebūtu iedomājams sezonas laikā.
Kas to zin,kas Raikonenam tai līgumā ir sarakstīts,bet es pieļauju,ka šī izdarība skaidri norāda,ka Raikonens vai Ferārī negatavojas parakstīt turpmāko līgumu.
domaju ka tas jau tapat ir skaidrs ja pilots kurs brauc ferrari 17 posmus pec kartas nevar izicinit uzvaru tad kada var but runa par liguma pagarinasanu. sobrid F1 ir daudzi citi piloti kuri ir pelnijusi braukt ferrari. alonso, kubica, hamiltons, fettels... jebkurs no viniem ar ferrari butu stabilaks un atraks par si briza kimi.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 17:33, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: domaju ka tas jau tapat ir skaidrs ja pilots kurs brauc ferrari 17 posmus pec kartas nevar izicinit uzvaru tad kada var but runa par liguma pagarinasanu. sobrid F1 ir daudzi citi piloti kuri ir pelnijusi braukt ferrari. alonso, kubica, hamiltons, fettels... jebkurs no viniem ar ferrari butu stabilaks un atraks par si briza kimi.
Tu tak esi lohs Paskaties šogad uz Ferrari ,ko vari muldet, un pagajušās sezonas beigas KIMI tikai palidzeja Massam + sezonas vidu tika veikti uzlabojumi Ferrari, kas KIMI galigi negaja pie sirds, jo vins pat bez uzlabojumiem toreiz speja nobraukt atrak, neka ar! Nesaprotu, kapec Ferrari viņu šitā čakare! Un šogad vel šumahera sindroms! da nu nah.

KIMI vispar ka jau esmu teicis daudz reiz, gribetu redzet duetā ar Vetelu RBR, butu vnk super!

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 18:47, pirms 15 gadiem
maRo rakstīja: Tu tak esi lohs Paskaties šogad uz Ferrari ,ko vari muldet, un pagajušās sezonas beigas KIMI tikai palidzeja Massam + sezonas vidu tika veikti uzlabojumi Ferrari, kas KIMI galigi negaja pie sirds, jo vins pat bez uzlabojumiem toreiz speja nobraukt atrak, neka ar! Nesaprotu, kapec Ferrari viņu šitā čakare! Un šogad vel šumahera sindroms! da nu nah.

KIMI vispar ka jau esmu teicis daudz reiz, gribetu redzet duetā ar Vetelu RBR, butu vnk super!
pirmkart iztiksim bez liekiem apvainojumiem. diezvai tu gribet lai es tagad tevi saucu lidzigos vardos
laikam jau tu neatceries pagajusas sezonas vidu un beigas kad kimi visai regulari palika bez punktiem. nesac vel te stastit brinumus ka vins nevareja pabraukt, pagajusaja sezona ferrari bija pasas atrakas formulas, masa ar tadu pasu formulu ka kimi regulari finiseja uz pjedestala un kluva par vicecempionu, bet kimi...
par to nevaresanu pabraukt butu labak vispar muti turejis ciet, tavs elks ir pasaules cempions, vinam butu jamak braukt kaut ar force india, nemaz nerunajot par ferrari. ja vins nespej pielagoties formulai tad nu i na....g(atvainojos) tad pilots. lai iet uz ralliju. tadas komandas ka ferrari un mclaren brauc labakie un ja kads pilots redz nespej pielagoties formulai tad vins nav sis superkomandas cienigs. ieliktu vina vieta alonso, kubicu, fettelu, hamiltonu vai jebkuru citu speciga gala pilotu, vini jau pirmaja sacensiba butu pielagojusies pa visiem 110%
pagajusa sezona kimi bija katastrofala, vins vairs nav tas kimi kas bija agrak, samierinies.
un tu pats vari ar tiru sirdi teikt ka montadzemello gribes pagarinat ligumu ar kimi uz 2011 u.t.t. gadiem? ja tu esi kads sandrinas radinieks tadjau drosi vien, bet reali pagaidam tam nav nekada pamata. jebkurs cits top pilots sobrid spetu but stabilaks par kimi

  -1 [+] [-]

, 2009-05-12 18:50, pirms 15 gadiem
to shuumi aizdziit no boksiem, tad kimi moz pacelsies...bet vetelu negribu redzeet ferarri ..slikts shuumja atdarinataajs

  +1 [+] [-]

, 2009-05-12 18:58, pirms 15 gadiem
Dotajā brīdī Ferrari neglābs nekas...viņi ir atgriezušies pirmsBrauna laikos!No komandas ,kuri kopā ar Braunu sagatavoja to laiku viskonkurētspējīgāko mašīnu ir palikuši vien daži cilvēki(es domāju pārsvarā angļu mehāniķus).Liekas,ka Ferrari sākas tā pati jezga,kas tur bija senāk.Tur paspēja pabraukt gandrīz visi agrāko laiku labākie piloti....bet rezultāti bija tādi kā bija.Tikai nelabvēlis var novēlēt vietu Ferrari Alonso,Hamiltonam vai jebkam.Pēc manām domam tur vajadzīgs spēcīgs vadītājs vispirms!
Bet Kimi -pēc manām domām ir laimīgs cilvēks,dara to kas pašam patīk,tas ir galvenais!!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-12 19:14, pirms 15 gadiem
asterixx rakstīja: Dotajā brīdī Ferrari neglābs nekas...viņi ir atgriezušies pirmsBrauna laikos!No komandas ,kuri kopā ar Braunu sagatavoja to laiku viskonkurētspējīgāko mašīnu ir palikuši vien daži cilvēki(es domāju pārsvarā angļu mehāniķus).Liekas,ka Ferrari sākas tā pati jezga,kas tur bija senāk.Tur paspēja pabraukt gandrīz visi agrāko laiku labākie piloti....bet rezultāti bija tādi kā bija.Tikai nelabvēlis var novēlēt vietu Ferrari Alonso,Hamiltonam vai jebkam.Pēc manām domam tur vajadzīgs spēcīgs vadītājs vispirms!
Bet Kimi -pēc manām domām ir laimīgs cilvēks,dara to kas pašam patīk,tas ir galvenais!!
nu tik traki jau ar nav sobrid ferrari ir tik vaji tapec ka vini pagajusaja gada lidz pedejam bridi domaja tikai par esoso sezonu un nedomaja par nakoso sezonu. sobrid vini tapat ka mclaren no ta zaude ceribas uz si gada cempiona titulu.
p.s.
bet par to ka visi labakie piloti butu brauksui ferrari tu kludies, ferrari agrak brauca daudzi labi piloti, bet saja joma neparspejami bija mclaren kuru komanda izbrauca praktiski visas F1 zvaigznes, kopuma vairak ka divdemit 80 un 90 gadu F1 superzvaigznes, tikai dazas F1 zvaigznes nav brauksi mclaren komanda.

     [+] [-]

, 2009-05-12 19:33, pirms 15 gadiem
Par Mclaren piekrītu!
Es vairāk domāju par tā laika haosu Ferrari-mašīna it kā pat bija laba,bet apkārtējā atmosfēra,nervozitāte.Lauda,Regaconni,Reutemans Vilenēvs,Pironi,Prosts ,Mansels pat Mario Andretti! Pēc tam jau Bergers ,Alesi.Ferrari tajā laikā drudžaini meklēja brīnumpilotu,kurš sāks uzvarēt un zaudējumus uztvēra pavisam slimīgi.
Kautkādi zemūdens akmeņi jau tur ir-ne jau pa velti tik strauji un klusu aizgāja Žans Tods,kuru pirms tam cēla debesīs un solija augstākos amatus!