Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Montedzemolo: ''Agrāk vai vēlāk Alonso brauks '"Ferrari''''

Montedzemolo: ''Agrāk vai vēlāk Alonso brauks '"Ferrari''''
Luka di Montedzemolo un Emilio Botins
Foto: AFP

F-1 komandas ''Ferrari'' prezidents Luka di Montedzemolo apgalvojis, ka kādu dienu tagadējais ''Renault'' pilots Fernando Alonso tiešām brauks ''Ferrari'', taču tas noteikti nenotiks nākamajā sezonā.

Jau iepriekš ir izskanējušas vairākas runas par to, ka nākamajā sezonā ''Renault'' pilots Fernando Alonso pāries uz ''Ferrari'' un ieņems vai nu Felipes Masas, vai Kimi Raikonena vietu. Gan pats Alonso, gan ''Ferrari'' pārstāvji šīs ziņas noliedza, taču vairākkārtīgi ''Ferrari'' piloti, īpaši Raikonens, izteicās par savām iespējām turpmākajā pilota karjerā, neislēdzot iespēju, ka ''Ferrari'' tiks pamests jau pēc šīs sezonas.

Tajā pašā laikā komandas prezidents Luka di Montedzemolo apgalvojis, ka Fernando Alonso tiešām kādu dienu startēs ''Ferrari'': ''Vēl nezinu kad, bet varu apgalvot, ka ātrāk vai vēlāk, bet viņš startēs mūsu komandā. Nākamajai sezonai mums jau ir Raikonens, Masa, Fisikella, Badoers, Žene un, cerams, arī Mihaels Šūmahers, tā kā mums rezervistu skaits ir aptuveni tāds pats kā Madrides ''Real''. ''Ferrari'' brauc divi čempioni - viens, kurš to izcīnīja 2007.gadā, bet viens, kurš uz 15 sekundēm par to kļuva 2008.gadā. Abi ļoti netipiski braucēji. Lai gan esmu pateicis jaukus vārdus par mūsu pašreizējiem pilotiem, man ļoti patīk Alonso, kurš ir talantīgs sportists. Alonso ir uzvarējis čempionātu un esmu vienmēr vēlējies, lai viņš kādu dienu būtu ''Ferrari'' pilots.''

Montedzemolo arī vēlreiz deva savu atbalstu trīs mašīnu ieviešanai katrai komandai: ''Domāju, ka katrai komandai ir nepieciešama šī trešā mašīna, kur būtu iespējams braukt kādam jaunam pilotam. Tas būtu daudz labāks šovs un tas piesaistītu skatītājus. Trešajā mašīnā pārsvarā brauktu jaunie piloti, kuriem tas būtu ļoti vērtīgi.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-11 21:45, pirms 15 gadiem
Es laikam zinu, ko darīs Ferrari!! Taisīs "fārmklubu" ! Tāpat kā to izdarīja Red Bull!

     [+] [-]

, 2009-09-11 21:46, pirms 15 gadiem
Šūmahers rezervistos!?

  +6 [+] [-]

, 2009-09-11 21:48, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Šūmahers rezervistos!?
Jā, tā izskatās! Uzbrukumā Fisikella un Raikonens! Vidējā līnijā Alonso, aizsardzībā Badoers un Ženne! Vārtos Šumis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-11 21:52, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Fu,paldies Visaugstākam, ka vismaz ne nākošsezon, ja vien Montedzemolo neblefo.
Ko tev Alo nodarijis? Manuprāt šams var atnest vēl dažus titulus Ferrari, pietiks viņam mocīties ar Reni.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-11 21:54, pirms 15 gadiem
Ferrari šobrīd vienkārši ir pārāk daudz talanta un pārāk daudz veterānu!

     [+] [-]

, 2009-09-11 22:37, pirms 15 gadiem
Makaka7 rakstīja: Ferrari un alonso ir vakars
Ferrari ir komanda kura uzplaukst tikai tad, ja tajā brauc īsti profesionāls braucējs, kurš zin kas vajadzīgs lai mašīna spētu pabraukt ātri. Tāds bija Šumis un tāds ir Alonso. Pārējie visi, lai piedod viņu fani, ir tikai puikas, kas to zin kā sūdzēties par konstatētajiem defektiem, bez nekādas ierosmes kā cīnīties ar problēmām.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-11 23:32, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Jā, tā izskatās! Uzbrukumā Fisikella un Raikonens! Vidējā līnijā Alonso, aizsardzībā Badoers un Ženne! Vārtos Šumis!
a kur Massa?

     [+] [-]

, 2009-09-12 11:19, pirms 15 gadiem
!Un par ko es runaju! Es taks teicu kad KIMI+MASSA BUS NEXT SEASON, a te tik spekulanti un fani bazareja par alonso, alonso varetu buut tikai un vienigi kaa maximums aiznakamaja sezona!

KIMI FOR CHAMPION 2010!!!