Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Honda'' paraksta līgumu ar 16 gadīgu jaunieti

''Honda'' paraksta līgumu ar 16 gadīgu jaunieti
Ross Brauns, Vils Stīvens un Niks Frajs
Foto: AP

F-1 komanda ''Honda'' nākusi klajā ar paziņojumu, ka parakstījusi ilgtermiņa līgumu ar 16 gadus veco Vilu Stīvensu, kurš patreiz ir viens no labākajiem kartinga braucējiem pasaulē.

Stīvenam, kuram ir tikai 16 gadi, turpmāk tiks sniegts milzīgs atbalsts no ''Honda'' komandas puses, lai talantīgais braucējs varētu vēl vairāk attīstīt savu braukšanas prasmi un nākotnē būtu viens no ''Honda'' komandas pilotiem F-1.

''Mēs esam ļoti priecīgi, ka parakstījām ilgtermiņa līgumu ar Stīvensu. Mēs ar lielāko prieku uzņemam viņu mūsu komandā'', atzina ''Honda'' komandas sporta direktors Rons Medouss.
''Vilam (Stīvensam - R.Z.) ir bijusi ļoti laba karjera, piedaloties kartinga sacensībās, un es domāju, ka viņu sagaida daudzsološa nākotne arī F-1.
''Honda'' komanda vienmēr domā par nākotni un jauniem talantīgiem braucējiem, tāpēc no šī brīža mēs cītīgi sekosim līdz tam, kā viņš spēs progresēt un izmantot mūsu sniegto atbalstu un palīdzību viņam turpmākajos pāris gados'', piebilda Medouss.

Stīvens šodien jau bija ieradies ''Honda'' komandas rūpnīcā, lai satiktos ar komandas parstāvjiem Rosu Braunu un Niku Fraju.
''Esmu ļoti lepns, ka pievienojos ''Honda'' komandai. Šis notikums man palīdzēs progresēt un sasniegt arvien labākus rezultātus, lai nākotnē es varētu sasniegt savu mērķi - piedalīties F-1 sacensībās'', ar lielu sajūsmu atklāja Stīvens.

''Es tikai vēlos pateikt milzīgu ''Paldies'' visiem, kas man līdz šim ir palīdzējuši, bet visvairāk es vēlos pateikties ''Honda'' komandai par viņu uzticēšanos un atbalstu manā turpmākajā nākotnē. Es centīšos darīt visu to labāko, lai pēc pāris gadiem pārliecinātu visus, ka viņu uzticēšanās nebija nejauša'', atzina 16 gadus vecais Stīvens.

Izmantotie resursi:
willstevens.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-04-12 09:24, pirms 16 gadiem
16 gdi un vel brauc katingos...nekas izcils tas tiešām nav, piemēram Fettels 19 gados startēja F-1, tātad lai pārspētu tefteļa rekordu viņam trīs gadu laikā jaiziet cauri vismaz kādām 5 formulu līgām
manliekas, ka no Hondas puses tas ir šāviens uz dullo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja