Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Moslijs: ''Rasisms pieredzēts arī pērn''

Moslijs: ''Rasisms pieredzēts arī pērn''
Makss Moslijs

Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Makss Moslijs paziņojis, ka līdzīgs atgadījums kā šīgada Barselonas testu laikā ar Luisu Hamiltonu noticis arī pērn Ķīnas ''Grand Prix''.

Luisa tēvs Entonijs Hamiltons pavēstījis, ka spāņu fani, kas bija devušies uz Šanhaju vērot Ķīnas ''Grand Prix'' izteikuši rasistiskus apvainojumus Luisa virzienā. Līdzīgs gadījums pieredzēts arī šogad, kad Katalonijas trasē britu pilots tika nepelnīti apvainots. Moslijs jau brīdinājis spāņus, ka šāda izturēšānās var arī novest pie tā, ka Spānijai tiks atņemtas tiesības uz turpmāku F-1 sacīkšu rīkošanu.

''Mēs darīsim jebko, lai novērstu šādus starpgadījumus,'' apņēmības pilns ir Moslijs. ''Ja iejaukta tiaki neliela cilvēku grupa, tad to iespējams pārtraukt nekavējoties. Ja nē, tad būs jāpielieto sankcijas. Iespējama pat "Grand Prix'' atņemšana Spānijai.''

Pirmais tumšādainais pilots F-1 vēsturē Luiss Hamiltons kļuvis par ienaidnieku daudziem spāņu faniem, jo pērnsezon Hamiltonam bijušas nepārāk labas attiecības ar nu jau ''Renault'' spāņu pilotu Fernando Alonso, kad abi kopā vēl brauca ''McLaren'' komandā.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja