Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Silverstona lūkos pēc jauna līguma

Silverstona lūkos pēc jauna līguma
Lielbritānijas ''GP''
Foto: AP

Pirmās Formulas Silverstonas trases vadītāji pārliecināti, ka Lielbritānija bez sava ''Grand Prix'' pēc 2009. gada nepaliks. Sarunas par jaunu sadarbības līgumu ar F-1 bosu Bērniju Eklstonu jau sāktas.

Pēc nākamās sezonas Silverstonas trasei beidzas līgums, kas nozīmē, ka Lielbritānija varētu arī palikt bez savām mājas sacīkstēm, taču trases direktors Ričards Filipss izslēdz šādu iespēju. Viņš ir sajūsmā, kādu atbalstu Silverstona saņem no sabiedrības.

''Jaunais sadarbības līgums būs pamats motorsporta attīstībai šai valstī,'' uzskata Filipss. ''Mēs zinām, kas trasē jāuzlabo, un patlaban notiek plānu izstrādāšana.''

''Arī "Bērnijs [Eklstons] ir anglis, un viņam vajadzētu būt lepnam par to, ko daram mūsu valsts labā.''

Paredzams, ka arī šogad uz Lielbritānijas ''Grand Prix'' tiks izpārdotas ja ne visas, tad lielākā daļa ieejas biļešu. Filipss atzina, ka pērn tribīnes bija aizpildītas gandrīz par simts procentiem.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com