Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Force India'' noslēdz vienošanos ar ''McLaren'' un Mercedes

''Force India'' noslēdz vienošanos ar ''McLaren'' un Mercedes
F1 vadītājs Bērnijs Eklstons un ''Force India'' vadītājs Vidžaja Malja
Foto: AFP

F1 komanda ''Force India'' šodien noslēdza vienošanos uz pieciem gadiem ar ''McLaren'' un Mercedes par dzinēja un ātrumkārbas izmantošanu, sākot no nākamā gada sezonas.

''Force India'' vadītājs Vidžaja Malja bija apmierināts ar noslēgto darījumu: ''Mēs esam patiesi priecīgi, ka esam panākuši sadarbību ar ''McLaren'' un Mercedes, kuri ir vieni no slavenākajiem vārdiem motosporta vēsturē, kas ir ieguvuši daudz sacīkšu uzvaru, kā arī, iespējams, tās pilots ir uzvarējis visdramatiskākajā F1 čempionātā, kāds jebkad ir bijis. Mūsu plānos ietilpst arī paplašināt komandas konkurētspēju nākotnē, tāpēc šī vienošanās mums ir īpaša. ''Force India'' pastāv tikai vienu gadu un šis komandai bija mācību periods, kurā tika apgūtas daudz jaunas lietas. Šis paziņojums par noslēgto darījumu skaidri norāda to, ka mēs zinām, uz ko virzāmies. Es vēlētos personīgi pateikt paldies F1 vadītājam Bērnijam Eklstonam, kā arī Maksam Moslijam, kuri atbalstīja šo mūsu lēmumu.''

Malja tic, ka šī noslēgtā vienošanās palīdzēs komandai uzlabot savus rezultātus, jo šosezon tā bija vienīgā, kura neieguva nevienu punktu konstruktora kausā. ''Force India'' plāno, ka nākamgad tā varētu regulāri cīnīties par punktiem, bet jau 2010.gada sezonā tā domā arī par uzvarām sacīkstēs. Komandas piloti šogad bija Andrians Zutils un Džankarlo Fisičella, un pagājušajā sezonā tā brauca ar ''Ferrari'' dzinējiem, tomēr pirms kāda laika vienošanās tika lauzta.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-11-10 19:33, pirms 16 gadiem
Vidžaja pēc barigas izskatās !

  +1 [+] [-]

, 2008-11-10 19:34, pirms 16 gadiem
nedomaju ka kritni rezultati uzlabosies

     [+] [-]

, 2008-11-10 19:39, pirms 16 gadiem
nilish rakstīja: nedomaju ka kritni rezultati uzlabosies
Nedomāju, ka tavs teiktais ir pietiekami pamatots, lai tu vispār tā varētu teikt.

     [+] [-]

, 2008-11-10 19:44, pirms 16 gadiem
Tu saki? rakstīja: Nedomāju, ka tavs teiktais ir pietiekami pamatots, lai tu vispār tā varētu teikt.
es domaaju ka Tu domaa pilniigi pareizi!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-10 19:44, pirms 16 gadiem
braucējus vajag pamainīt, manuprāt.

     [+] [-]

, 2008-11-10 19:49, pirms 16 gadiem
"kā arī, iespējams, tās pilots ir uzvarējis visdramatiskākajā F1 čempionātā, kāds jebkad ir bijis"
----------------

nav gadiijuma biku divdomiigi???

     [+] [-]

, 2008-11-10 19:55, pirms 16 gadiem
interesanti kas tad tur bus ar tiem braucejiem, mclaren jau sakuma esot teikusi ka ja force india grib vinu motorus tad viniem ir japasuta zutils un janem di resta.
sobrid force india sak atgadinat pa burbuli nogajuso mclaren meitas uznemumu pro drive, nebrinitos ja force india tiktu pataisits par mclaren otro komandu, jo viss uz to iet, motori, kers, karbas nakotne paradzets sanemt ari pasas mclaren sasijas. vel nav izslekts variants ka mclaren gatavo sev atkapsanas celu, jo loti iespejams mercedes parpirks mclaren piederoso akciju paketi un mclaren mercedes klus vienkarsi mercedes un mclaren vairs nebus nekadas teiksanas taja komanda un tada gadijuma mclaren varetu par loti nelielam sumam parkristit force india kas pec paris gadiem varetu but praktiski mclaren otra komanda par mclaren pirmo un vienigo komandu, tad F1 varetu braukt divas atseviskas komadas, mercedes un mclaren

  -3 [+] [-]

, 2008-11-10 20:03, pirms 16 gadiem
jus domajat ka zinat ko es domaju,bet jus nezinat ko es domaju jo es patiesham nedomaju

  +1 [+] [-]

, 2008-11-10 20:05, pirms 16 gadiem
Tu saki? rakstīja: Nedomāju, ka tavs teiktais ir pietiekami pamatots, lai tu vispār tā varētu teikt.
tas vnk ir mans viedoklis

     [+] [-]

, 2008-11-10 20:06, pirms 16 gadiem
Nu tad cerams maki nenokritīs līdz Williams līmenim vai vēl zemāk, bet paliks turpat. Nez, diezgan daudz piķim jābūt, lai turētu privāto komandu kāda cik saprotu būs Maki, bet tas jau vēl nekur nav rakstīts.

  +3 [+] [-]

, 2008-11-10 20:12, pirms 16 gadiem
karliss rakstīja: Nu tad cerams maki nenokritīs līdz Williams līmenim vai vēl zemāk, bet paliks turpat. Nez, diegaz daudz piķim jābūt, lai turētu privāto komandu kāda cik saprotu būs Maki, bet tas jau vēl nekur nav rakstīts.
mcalren nav privata organizacija! mclaren mercedes ir komanda kura ir DIVI autorazotaji - mclaren un mercedes, mclaren razo loti dargas un parastam cilvekam nepieejamas masinas(bilde redzama viena no tadam)
turklat mclaren ir ari zem mercedes karoga, taka bez mercedes naudas vini tapat nepaliks
';

     [+] [-]

, 2008-11-10 20:22, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: mcalren nav privata organizacija! mclaren mercedes ir komanda kura ir DIVI autorazotaji - mclaren un mercedes, mclaren razo loti dargas un parastam cilvekam nepieejamas masinas(bilde redzama viena no tadam)
turklat mclaren ir ari zem mercedes karoga, taka bez mercedes naudas vini tapat nepaliks
Es bij iedomājies ka šie tā pavisam šķirsies, jo kaut kur lasiju ka Mclaren SLR ar vairs neražošot Maki. Dīvaini iznāk mersis sponsorē sevi + vēl jāsponsorē McLarens, kuri būs konkurenti...baigi ekonomiski
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-10 23:09, pirms 16 gadiem
Kāpēc Fetels ar tādu pašu dzinēju regulāri vismaz sezonas beigās guva punktus un izcīnija 1 uzvaru bet FI bija stabili pēdējā? Tāpēc ka ne jau dzinējos ir vaina. Tā teikt sliktam dejotājam p**ti arī traucē!
Izteiciens, ka nākotnē viņi grasās gūt arī uzvaras parakstīja spriedumu par to ka viņi tādas uzvaras nedabūs jo diez vai McLaren gribēs sev kādas liekas galvas sāpes. Tā kā dzinējs nebūs identisks kā McLaren.
Piloti būtu jāmaina. Tas būtu lielisks izaicinājums Hamiltonam. Ja viņš startētu Force India Es Ferrari nomainītu pret viņiem. Goda Vārds!

     [+] [-]

, 2008-11-11 09:33, pirms 16 gadiem
pūce rakstīja: Kāpēc Fetels ar tādu pašu dzinēju regulāri vismaz sezonas beigās guva punktus un izcīnija 1 uzvaru bet FI bija stabili pēdējā? Tāpēc ka ne jau dzinējos ir vaina. Tā teikt sliktam dejotājam p**ti arī traucē!
Izteiciens, ka nākotnē viņi grasās gūt arī uzvaras parakstīja spriedumu par to ka viņi tādas uzvaras nedabūs jo diez vai McLaren gribēs sev kādas liekas galvas sāpes. Tā kā dzinējs nebūs identisks kā McLaren.
Piloti būtu jāmaina. Tas būtu lielisks izaicinājums Hamiltonam. Ja viņš startētu Force India Es Ferrari nomainītu pret viņiem. Goda Vārds!
redz TR sanema pasus labakos ferrari motrus, bet FI dabuja tadus.... nu nekadus, tikai ar uzrakstu ferrari
otrkart FI taisija pasi savas sasijas, bet TR sanema identiskas sasijas ka Red bull kuriem esot bijusas loti labas sasijas, itka labakas pat par BMW. tatad FI brauca ar kautkadu drankigu sasiju un neidevusos ferrari motoru, bet TR brauca ar loti labam red bull sasijam un tadu pasu motoru ka masa un kimi no ferrari.
par to ka mclaren negrbes dot labakas detalas var pastrideties jo ka paris komentus ieprieks teicu domaju, ka tas ir loti viltigs mercedes gajiens jo tagad vini piegadas labas kvalitates detalas padarot FI par komandu kas pec butibas ir mclaren nr.2 un pectam kad mercedes parpirks mclaren piederoso dalu no komandas vodofone mclaren mercedes mclaren parpirks FI komandu. tatad mclaren mercedes F1 team vieta bus vienkarsi mercedes F1 team un force india vieta bus mclaren F1 team
ja ta tas ir ka es domaju tad tas ir vienkarsi slimi viltigs gajiens mercedes tagad saciena FI ar savam detalam bet pec paris gadiem kad mclaren un mercedes celi skirsies mclaren vienkarsi par minimalu sumu FI parkristis mclaren

     [+] [-]

, 2008-11-11 09:36, pirms 16 gadiem
karliss rakstīja: Es bij iedomājies ka šie tā pavisam šķirsies, jo kaut kur lasiju ka Mclaren SLR ar vairs neražošot Maki. Dīvaini iznāk mersis sponsorē sevi + vēl jāsponsorē McLarens, kuri būs konkurenti...baigi ekonomiski
nu tur ir baigias mudzeklis mclaren SLR masinas razo mercedes vienkarsi pieliekot klat vardu mclaren jo tad milziga cena ir attaisnojama

     [+] [-]

, 2008-11-11 10:30, pirms 16 gadiem
Pleyhegame pa šo tēmu spried ļoti loģiski, tamēr varētu izrādīties, ka Mersedesam nav kur likt savervētos jaunos pilotus, un tāpec visas šīs rebes, lai vismaz kādam solīto F1 varētu piedāvāt.

     [+] [-]

, 2008-11-11 10:35, pirms 16 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: Pleyhegame pa šo tēmu spried ļoti loģiski, tamēr varētu izrādīties, ka Mersedesam nav kur likt savervētos jaunos pilotus, un tāpec visas šīs rebes, lai vismaz kādam solīto F1 varētu piedāvāt.
bet manuprat di resta ari butu vienigais kuram ir ceribas braukt F1, de la rosa vel varbut, bet pafets jau laikam vairs ka F1 pilots neizdotos

     [+] [-]

, 2008-11-11 18:08, pirms 16 gadiem
De la rosa jau aar bik pa vecu..