Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Uz Lielbritānijas F-1 posmu īsā laikā pārdots rekordliels biļešu skaits

Uz Lielbritānijas F-1 posmu īsā laikā pārdots rekordliels biļešu skaits
Foto: www.cchooks.com

Lai arī F-1 tikai pirmdien paziņoja, ka jau no nākamā gada Lielbritānijas GP turpmāk 17 gadus notiks Silverstonā, vakar trases īpašnieki sasniedza jaunu biļešu pārdošanas rekordu.

Pēc tam, kad oktobra beigās Eklstons paziņoja, ka Lielbritānijas GP nenotiks Doningtonā, jo trases īpašnieki nebija pildījuši saistības un laicīgi sagādājuši nepieciešamos līdzekļus, pirmdien British Racing Drivers Club (BRDC) īpašnieki paziņoja, ka viņi panākuši vienošanos ar F-1 par Lielbritānijas GP posma organizēšanu turpmākos 17 gadus.

Drīz pēc šī paziņojuma sākās biļešu tirgošana uz jūlijā gaidāmo Lielbritānijas GP posmu. Nepilnu 24 stundu laikā posma organizētāji pārdeva 6500 biļešu, kas kopā ieņēmumus sastādīja ap 1,2 miljoniem sterliņu mārciņu. Silverstonas trases ģenerāldirektors Ričards Filips atzina, ka viņi ir saviļņoti par tik lielu fanu interesi.

''Mēs esam pārsteigti par tik lielu fanu interesi par nākamo Lielbritānijas GP posmu,'' iesāk Filips. Esam priecīgi, ka Silverstona un F-1 gūst fantastisku atbalstu no faniem. Neņemot vērā ''Moto GP'' un F-1 posmus, mēs raugāmies uz nodarbinātu un aizraujošu nākamo gadu. Ar diviem pasaules čempioniem, ar britu komandu un Lielbritānijas posmu - mums jābūt tikai optimistiskiem un priecīgiem.''

Arī šobrīd, ja kāds vēlās, vēl var uz nākamo posmu savā īpašumā iegādāties biļetes: silverstone.co.uk

Izmantotie resursi:
itv-f1.com

  -1 [+] [-]

, 2009-12-09 10:02, pirms 15 gadiem
ņemot vērā arī skatītāju ietilpību, līdz Mettalicai Rīgā šiem vēl jāaug!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-09 10:47, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: ņemot vērā arī skatītāju ietilpību, līdz Mettalicai Rīgā šiem vēl jāaug!
Nu jau arī salīdzināji!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-09 17:33, pirms 15 gadiem
Lōģiski.