Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Buemi ''Toro Rosso'' arī nākamgad

Buemi ''Toro Rosso'' arī nākamgad
Sebastians Buemi
Foto: AFP

Šveiciešu F-1 pilots Sebastians Buemi ir panācis vienošanos ar F-1 komandu ''Toro Rosso'' un braucējs arī nākamajā sezonā pārstāvēs šo komandu. Visticamāk, ka ''Toro Rosso'' nākamajā sezonā brauks Haime Alguersuari.

Sebastians Buemi šajā sezonā izcīnīja astoņus punktus. Pēc sezonas īsti nebija pārliecības, vai Buemi turpinās pārstāvēt ''Toro Rosso''.

Šodien gan komandas pārstāvji apgalvoja, ka ir panākta vienošanās vēl uz vienu sezonu ar Sebastianu Buemi: ''Esam parakstījuši līgumu līdz nākamās sezonas beigām. Pagaidām to neesam izdarījuši ar otru mūsu pilotu Haimi Alguersuari, taču, visticamāk, tas arī notiks. Mums jādara tas, ko esam pildījuši līdz šim - attīstīt jaunos braucējus. Es domāju, ka mums ir labi piloti, jo Alguersuari sāk apgūt trases, bet Buemi strauji progresē pēdējā laikā. Šobrīd esmu ļoti optimistisks par komandas nākotni.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-09 19:18, pirms 15 gadiem
Būtu kobayaši, čali ar potenciālu, paņēmuši, nevis tos citu formulu taranētājus...
, 2009-11-09 20:03, pirms 15 gadiem
nu katra gadijuma ja netiktu toro roso tad al qaeda vai kads cits teroristu grupejums so savaktu
, 2009-11-09 21:07, pirms 15 gadiem
hah.. neesmu vienīgais kurš ir saslimis ar Kobajaši
, 2009-11-10 08:26, pirms 15 gadiem
Šis jau nu ir pieredzējušāks un rezutatīvāks par Kobojaši.
, 2009-11-10 14:02, pirms 15 gadiem
Buemi to ir pelnijis
Mario Andreti. Foto: Motorsport.com

Mario Andreti: "F1 īpašnieks pateica, ka parūpēsies, lai mēs nekad nenokļūtu čempionātā"

Mario Andreti atklājis, ka nesen "Liberty Media" izpilddirektors Gregs Maffei solījis personīgi parūpēties, lai "Andretti" komanda nekad nenokļūtu līdz startēšanai F1 čempionātā.
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okonam par manevru pret komandas biedru piecu starta vietu sods

Par bīstamo apdzīšanas manevru Monako GP pret komandas biedru Pjēru Gazlī piecu starta vietu sodu uz nākamo sacīksti izpelnījies Estebans Okons. "Alpine" vienības boss Bruno Famins tikmēr paudis, ka neatstās to bez sekām.
Serhio Peress pēc avārijas. Foto: f1.com
2

Magnusens un Peress avārijā vaino viens otru

Kevins Magnusens uzskatījis, ka Monako GP pirmajā aplī Serhio Peress viņam atstās pietiekami daudz vietas, taču tas nenotika, kā rezultātā notika smaga avārija un sacīkste tika apturēta.