Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Negribam būt viena gada brīnums"

Brauns: "Negribam būt viena gada brīnums"
Ross Brauns
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Brawn GP" komandas šefs Ross Brauns tic, ka nākamajā gadā viņa vadītā komanda varētu būt vēl spēcīgāka, jo tai būs vēl vairāk laika sagatavoties nākamajai sezonai.

Šī gada "Brawn BGP 001" modelis debiju piedzīvoja tikai neilgi pirms jaunās sezonas sākuma, taču tas beigās neliedza komandai uzvarēt gan pilotu ieskaitē (uzvarēja Džensons Batons – aut.), gan arī izcīnīt Konstruktora kausu. Tagad Brauns cer, ka otrais gads ar "Mercedes" un pilnvērtīgais sagatavošanās posms nākamajai sezonai ļaus viņa komandai nākamgad kļūt vēl spēcīgākai.

"Galvenā lieta ir tā, ka mēs arī nākamgad strādāsim kopā ar "Mercedes," iesāk Brauns. "Tas mums laicīgi un pilnvērtīgi ļaus sagatavoties jaunajai sezonai. Šobrīd jaunajā formulā esam veiksmīgi instalējuši dzinēju, dzesēšanas un izplūdes sistēmas, kā arī gaisa savācējus. Visās šajās jomās uzlabojumi būs jūtami. Negribam būt viena gada brīnums, tāpēc būs jāstrādā ļoti smagi. Mums būs jāatrod līdzsvars starp šī gada formulu un nākamā gada bolīdu."

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: mbiz

  -4 [+] [-]

, 2009-11-09 19:39, pirms 15 gadiem
neviens negrib, bet nāksies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-11-09 19:45, pirms 15 gadiem
nav jau īstais laiks, kad bārstīties ar spriedumiem! Ferrari un McLaren pagājušoruden arī nezināja, ka šī sezona būs tik slikta!

  -3 [+] [-]

, 2009-11-09 19:59, pirms 15 gadiem
personigi es neskaitu 2009 gadu F1 . Lai Brawn pucē savu nevērtīgo kausu, kam nav pilnīgi nekāda vērtība... salīdznot ar to, kāda vērtība ir Hamiltona kausam un iepriekš Kimi kausam... kuri tika izcīnīti ar zobiem ēdot asfaltu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sandriņa_f1_bkv

  -2 [+] [-]

, 2009-11-09 20:10, pirms 15 gadiem
protams

  +2 [+] [-]

, 2009-11-09 20:10, pirms 15 gadiem
kads pirms apmeram gadiem pieciem vareja iedomaties ka brauns stradas ar mercedess?

     [+] [-]

, 2009-11-09 20:19, pirms 15 gadiem
lai nu ka bet vismaz es uzskatu ka si sezona bija tikai parpratums. mclaren vai ferrari nekluva par cempioniem tikai tapec ka sezonas sakuma bija zaudejusi parak daudz. nav iespejams salidzinat red bull un brawn ar mclaren un ferrari iespeju zina. ja red bull ir diezgan daudz naudas, bet viniem nav tadu iespeju, rupnicu atbalsta, tehnologiju attistibu kadas ir abiem milziem. par brawn vispar nerunasim, ta ir komanda kurai ir paris mehaniki un maza garazina.
mes visi redzejam kadu progresu piedzivoja mclaren. pirms sezonas vini bija pat 3 sek. apli lenaki par brawn, bet sezonas beigas jau bija atraki.
ja mclaren un ferrari jau kops sezonas sakuma butu krajusi punktus tad cempions butu kada no sim komandam.
divus gadus pec kartas brawn nebus sada haljava. ja brauns un nuvijs ir geniji, bet pat viss izcilakie prati nespej spekoties ar naudu un augstakajam tehnologijam

  +7 [+] [-]

, 2009-11-09 20:19, pirms 15 gadiem
nesaprotu tos, kuri saka, ka brawn tituli ir nevērtīgi - tas autosports, kur sacenšas inženieri un Brauns uzvarēja;
šosezon it sevišķi spilgti varēja novērot šo inženieru cīņu - sākumā liels brawn pārsvars, taču uz beigām arī citi attīstījās un radīja nelielu satraukumu brawn nometnē;
auto attīstīšana inženieriem ir tāds pats treniņš kā vieglatlētiem vai futbolistiem;
kas cītīgāk gatavojas, tas uzvar!

  +2 [+] [-]

, 2009-11-09 21:09, pirms 15 gadiem
visiem nepatika tas ka nezināma komanda pēkšņi uzvarēja.. bet tas pats bija ar Hamiltonu, kkur no irsas izlīda un sāka uzvarēt!!!
tas pierāda tikai Brauna un Ņūvija ģenialitāti

     [+] [-]

, 2009-11-09 21:09, pirms 15 gadiem
Ašis rakstīja: nesaprotu tos, kuri saka, ka brawn tituli ir nevērtīgi - tas autosports, kur sacenšas inženieri un Brauns uzvarēja;
Tā jau ir. Arī man Brawn nav tā mīļākā komanda, bet uzvar tas, kuram sezonas beigās visvairāk punktu...neatkarīgi no stila, kādā tie gūti. Nepatika pret Brawn saistīta ar difuzoru lietu. Pilots, kurš iepriekšējās 2 sezonās kopā ieguvis 9 punktus, iesēžas supermašīnā, par kuras tehnisko pusi notiek milzu strīdi, izcīna titulu.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-09 21:10, pirms 15 gadiem
Brauni uzvarēja tikai tapēc ka prata labāk interpretēt noteikumus un uzlikt to difuzoru. pārējie kamēr iztiesājās un pēc tam paši uzlika, jau bija atlaiduši pārāk tālu, lai noķertu. Batons kā talants? nu vienkārši labs braucējs pie ātras formulas un tas ar viss. nau viņš ne kimi, ne Hamis un pat ne Masa, kurš arī ir labāks par angli. Vēl jau Fetelu aizmirsu- tas arī. Tad lai izrēķina cik augstas/ zemas izredzes savākt čempiona kausu būs nākamgad.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-09 21:15, pirms 15 gadiem
offspring rakstīja: visiem nepatika tas ka nezināma komanda pēkšņi uzvarēja.. bet tas pats bija ar Hamiltonu, kkur no irsas izlīda un sāka uzvarēt!!!
tas pierāda tikai Brauna un Ņūvija ģenialitāti
nerunaa tik vispaarinaati, man anvnekas ne pret brauniem, ne batonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja