Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens saņem piecu starta vietu sodu pirms Itālijas "Grand Prix"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Verstapens saņem piecu starta vietu sodu pirms Itālijas "Grand Prix"
Makss Verstapens. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Nīderlandietis Makss Verstapens ("Red Bull") pirms svētdien gaidāmā Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta sezonas 16. posma - Itālijas "Grand Prix" - saņēmies piecu starta vietu sodu par dzinēja maiņas atļauto reižu pārsniegšanu, piektdien paziņoja F1.

Pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis Verstapens saņēma sodu pēc tam, kad jau piekto reizi šajā sezonā nomainīja dzinēju. Tāpat par līdzīgu pārkāpumu desmit starta vietu sodu saņēma viņa komandas biedrs Serhio Peress.

Lūiss Hamiltons ("Mercedes") un Juki Cunoda ("Alpha Tauri") sāks no pēdējās rindas, kuri arī saņēma sodus par dažādu dzinēja komponenšu maiņu. Vēl par vairākām vietām zemāk startēt nāksies arī "Ferrari" pilotam Karlosam Sainsam un Valteri Botasam ("Alfa Romeo"), tiekot sodītiem attiecīgi par ātrumkārbas maiņu un ar dzinēju saistītiem pārkāpumiem.

     [+] [-]

, 2022-09-10 09:26, pirms 2 gadiem
F1 sāk palikt neinteresants...

     [+] [-]

, 2022-09-10 10:39, pirms 2 gadiem
Kas tieši nav interesanti? Līderiem jācīnas no aizmugures, labāk nevar būt.

     [+] [-]

, 2022-09-10 12:57, pirms 2 gadiem
Monzā cīņa no aizmugures (6. vietas) točna neko nemainīs viņam

     [+] [-]

, 2022-09-10 14:06, pirms 2 gadiem
fans81 rakstīja: F1 sāk palikt neinteresants...
Dzīvojam brīvā zemē. Ir iespēja interesēties par to, kas Tevi aizrauj. Obligāti nav jāsūdzas par lietām, kas Tev nav aktuālas.