Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fisikella ticies ar Šūmaheru

Fisikella ticies ar Šūmaheru
Mihaels Šūmahers un Džankarlo Fisikella
Foto: AP

"Ferrari" F-1 komandas otrais pilots itālis Džankarlo Fisikella pasākumā eSafety Challenge ticies ar septiņkārtējo pasaules čempionu Mihaelu Šūmaheru.

Fisikella, kurš aizstās savainoto Felipi Masu 2009. gada sezonas atlikušajos piecos posmos, tikās ar Šūmaheru, kur vācietis itāļu pilotam novēlēja veiksmi. Vācietis arī atklāja, ka viņš Moncas trasē būs kopā ar komandu un nepieciešamības gadījumā sniegs konsultāciju un padomu Fisikellam.

''Šūmahers bija apmierināts,'' iesāk Fisikella. ''Viņš man pateica: ''Laipni lūgts komandā''. Ceru, ka attaisnošu viņa un komandas atbalstītāju cerības. Gadiem ilgi braucu viņam blakus un cīnījos. Daudz vēroju un mācījos no Šūmahera. Ja man vajadzēs padomu, nekautrēšos un jautāšu viņam. Esmu pārliecināts – viņš zinās kā man palīdzēt.''

Līdz šim Fisikella F-1 aizvadījis 224 sacensības, kurās trīs reizes sportists izcīnīja uzvaru, bet kopā uz goda pjedestāla sportists savas karjeras laikā kāpis 19 reizes.

Izmantotie resursi:
gazzetta.it

  +2 [+] [-]

, 2009-09-09 11:03, pirms 15 gadiem
Nu, jasaka, ka laikam jau Fisikella bija pelnijis piepildit sapni
un startet Ferari komanda
veiksmi katra zina

     [+] [-]

, 2009-09-09 11:18, pirms 15 gadiem
viennoziimiigi, lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-09 12:45, pirms 15 gadiem
Svarīgs jaunums!!!!