Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" centīsies laboties

Andrejs Siliņš

"Williams" centīsies laboties
Williams komandas pilots Niko Rosbergs
Foto: AFP

Pirmās formulas vienības "Williams" vadiba nolēmusi pievērst vairāk uzmanības šī nevis nākamā gada mašīnas modelim, jo komandas vadību īsti neapmierina līdz šim aizvadītā sezona.

Pēdējo nedēļu laikā komandā aktīvi tika risināti jautājumi par nākamās sezonas modeļa niansēm, taču neveiksmīgie rezultāti Francijā un Lielbritānijā likuši pārvērtēt aktuālās prioritātes. Jau ilgāku laiku "Williams" strādā pie aerodinamikas uzlabošanas programmas 2009. gada modelim.

Komanda, kura šobrīd Konstruktoru kausa kopvērtējumā ierindojas vien necilajā sestajā pozīcijā, tic, ka spēj apsteigt vismaz "Red Bull" vienību, ja pievērsīs vairāk uzmanības aktuālajai sezonai. "Nekad nedrīkst padoties šajā pasaulē," stāsta komandas motoru galvenais vīrs Patriks Heds. "Vienkārši nekad nevar zināt, kad lietas pavērsīsies par labu tev, vai par sliktu tev. Tas ir visai sarežģīti."

"Domāju, ka ar "Red Bull" mums būs diezgan grūta cīņa tāpēc, ka mums vēl mazliet jāuzlabo mašīna, lai tā būtu līdzvērtīga ar viņējo," pārdomās dalās Heds. "Taču, ja mēs Niko [Rosbergam] spēsim sagādāt attiecīgu aprīkojumu, ticu, ka viņš būs turpat vien."

Izmantotie resursi:
skysports.com