Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons: "McLaren" var tikt izslēgti

Andrejs Siliņš

Eklstons: "McLaren" var tikt izslēgti
Bērnijs Eklstons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pirmās formulas vadītājs Bernijs Eklstons izteicies, ka iespējama pat "McLaren" komandas izslēgšana no šī gada čempionāta, ja tiks pierādītas apsūdzības, kas komandai uzrādītas pēc Austrālijas Grand Prix.

"McLaren" izsaukti uz Pasaules Motorsporta padomes sēdi, lai atbildētu uz apsūdzībām par sliktas slavas celšanu sporta veidam. "McLaren" par atgadījumu Austrālijā jau piešķirts sods, proti, komanda diskvalificēta no posma. Tāpat komandas iekšienē notikušas izmaiņas - no darba atbrīvots ilggadējais darbinieks Deivs Raiens, kurš atrasts kā vainīgais.

"Mums sīkāk jāizmeklē, kas īsti notika," sacīja Eklstons. "Lieta ir par punktu un izcīnītas vietas atņemšanu, kas ir zināmas naudas vērti, tāpēc būtībā tā ir krāpšana, kaut gan esmu pārliecināts, ka tas viss sākās daudz nevainīgāk un bez domām par iespējamajām sekām."

"Ir vairākas iespējas, ja apsūdzība tiks pierādīta. Būtu briesmīgi, ja kāda no komandām tiktu diksvalificēta vispār, bet tas tā var notikt. Ne tik senāpagātnē "McLaren"jau atbildēja Pasaules Motorsporta padomei, un nekad nav labi tur atgriezties par līdzīgiem nodarījumiem."

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-09 22:56, pirms 15 gadiem
Ar nepacietību gaidīšu lēmumu. Tas var izmainīt visu F1...

  +1 [+] [-]

, 2009-04-09 22:58, pirms 15 gadiem
Skaļš virsraksts, bet Eklstons teica, ka šāda iespēja ir maz ticama (turklāt, šādi tiktu iedragāta F1 popularitāte kopumā).

  +1 [+] [-]

, 2009-04-09 22:58, pirms 15 gadiem
cik ta var aakstiities.. ???

  +8 [+] [-]

, 2009-04-09 22:58, pirms 15 gadiem
Ja McLaren izslēgs no GP, tad F1 kļūs garlaicīgāks un viņi varētu zaudēt kādu daļu no skatītāju loka, kas dzīvo AK, bet nu, kuru gan interesē nauda.

  -4 [+] [-]

, 2009-04-09 22:59, pirms 15 gadiem
McLaren met kauna traipu uz visu F-1,kauns un negods tādiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-04-09 23:06, pirms 15 gadiem
Ja izslēgs tad protams bēdīgi, bet cik tad var tā jau ir klaja ņirgāšanās par FIA un arī par līdzjutējiem. Es negribētu fanot par komandu kas titulu nevis izcīna bet izmelo.

  +7 [+] [-]

, 2009-04-09 23:07, pirms 15 gadiem
divi idioti vada tādu lietu. tas nav iespējams, nav brīnums, ka viss brūk kopā.

     [+] [-]

, 2009-04-09 23:13, pirms 15 gadiem
Termometri parasti klusē bet šis domā ka divi idioti vada F1.TAD JĀPRASA VARBŪT TU VARĒTU PIELIKT SAVU NEIDIOTISKO SMADZEŅU PUSLODI ( ja tāda ir) un savest tur visu kārtībā?

     [+] [-]

, 2009-04-09 23:18, pirms 15 gadiem
Jurchiks rakstīja: ko tu runā? tu domā pārējie ir labāki? un kā tad difuzoristi, kas uztaisīja difuzoru, kas neatbilst izteiktiem izmēriem, bet nav arī aizliegti?
nebūt neesmu McLaren fans, bet nu tas ir totāls sviests un ja kas tāds notiks, par ko es ļoti šaubos, Moslija un Eklstona dienas ir skaitītas, jo viņi toč nav tie pozitīvi populārākie cilvēki šobrīd. Kur redzēts, ka atskaita čempionvienību un vienu no bagātākajām komandām?
nav jau parejie labaki pilnigi piekritu bet nu tomer 3 sezonu laika divas reizes piekert un pietam samera skaljs skandals ir gan pirmais gan sis...pietam jadoma ka visi atceras pec pirmaa gadijuma kas tika teikts no FIA un Bernijonkulja-ja Mclaren vel reiz nogrekosies augstaka limeni tad vinji tiksot izslegti tie bija vinju vardi toreiz...protams butu drastiski ja tas taa notiktu bet piemeram-ja atnjem konstruktora punktus atkal un iedod 100 miljonus vai vairak sodu...doma vinjiem rentesies sajos apstakljos braukt?jo par punktiem dod naudu sanak ka ar visam parmainjam F1+sodu+krizi ekonomika...Mclaren ar Mersiti bus tados minusos ka vinji tapat var aiziet

  +4 [+] [-]

, 2009-04-09 23:19, pirms 15 gadiem
Nu, jāsaka, ka Bērnijam pašlaik viss izdodas - sezona ir iesākusies ļoti intriģējoša.

  +9 [+] [-]

, 2009-04-09 23:30, pirms 15 gadiem
vinu pasu vajadzeetu izsleegt

  +1 [+] [-]

, 2009-04-09 23:35, pirms 15 gadiem
Vairākus gadus atpakaļ kuluāros klīda runas par F1 komandu vēlmi atbrīvoties no Moslija un Eklstona ,respektīvi veidot sacīkstes,kur visa teikšana ,finansu sadale,noteikumu izstrāde ir komandu rokās.
Domāju ir laiks to darīt!

     [+] [-]

, 2009-04-09 23:41, pirms 15 gadiem
rolex rakstīja: Vairākus gadus atpakaļ kuluāros klīda runas par F1 komandu vēlmi atbrīvoties no Moslija un Eklstona ,respektīvi veidot sacīkstes,kur visa teikšana ,finansu sadale,noteikumu izstrāde ir komandu rokās.
Domāju ir laiks to darīt!
doma nav peljama-tik tie laiki ka nauda bija paar parem ir aiz muguras(vismaz tagad) un kurs reali no komandam spes ataisit kaut ko tadu ?tas nozime atkal zaudejumi jo visiem ir noslegti ligumi ar F1 un tad jamaksaa sods...kas nebus mazais cipars...tapec jau Honda pa sviestmaizi atdeva visu Braunam jo preteja gadijuma vinji skjirtos no tadas sumas ka bails iedomaties

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 01:52, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: vinu pasu vajadzeetu izsleegt
Nu tā pat kā sociālajā portālā, katru dienu jauna bilde

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 02:32, pirms 15 gadiem
Tu saki? rakstīja: Ja McLaren izslēgs no GP, tad F1 kļūs garlaicīgāks un viņi varētu zaudēt kādu daļu no skatītāju loka, kas dzīvo AK, bet nu, kuru gan interesē nauda.
Beidzam runāt pŗgudroā žargonā.....
Kas ir AK????
Nevajag lūdzu pižoņīt...
Es arī daudzus sporta veidus varu vulgarizēt un pasniegt kā ārkārtīgi pārgudrs, bet to nedaru, jo, lielai daļai esporta lietotāju tas nebūtu saprotams, tapēc lūdzu.....
Neleksim augstāk par citu d.i.r.s.u., ja savējā ir zem grīdlīstes līmeņa....

     [+] [-]

, 2009-04-10 02:53, pirms 15 gadiem
Burkinafaso rakstīja: Beidzam runāt pŗgudroā žargonā.....
Kas ir AK????
Nevajag lūdzu pižoņīt...
Es arī daudzus sporta veidus varu vulgarizēt un pasniegt kā ārkārtīgi pārgudrs, bet to nedaru, jo, lielai daļai esporta lietotāju tas nebūtu saprotams, tapēc lūdzu.....
Neleksim augstāk par citu d.i.r.s.u., ja savējā ir zem grīdlīstes līmeņa....
Palūgšu Tev neizcelties ar savu izglītotību. Nekas te netiek pārgudri rakstīts. Arīdzen, es netaisos nolaisties līdz 12 gadīgo eSporta lietotāju līmenim, lai izpatiktu kādam. Te ir pietiekami daudz lietotāju, kuri saprot.
Dļa osobina tupih..AK - Apvienotā Karaliste.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 03:51, pirms 15 gadiem
Tu saki? rakstīja: Palūgšu Tev neizcelties ar savu izglītotību. Nekas te netiek pārgudri rakstīts. Arīdzen, es netaisos nolaisties līdz 12 gadīgo eSporta lietotāju līmenim, lai izpatiktu kādam. Te ir pietiekami daudz lietotāju, kuri saprot.
Dļa osobina tupih..AK - Apvienotā Karaliste.
Te vēl aizvien ir aktuāls jautājums par to, kurš īsti ir "osobenno tupoj".. ha ha... Apvienotā Karaliste! Ja vēl būtu uzrakstījis UK vai GB vai ENG, bet nu AK ir tikai un vienīgi Tavs personīgi izdomātais saīsinājums. Tā ka nesmīdini cilvēkus ar savu muļķību.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-10 09:13, pirms 15 gadiem
ja, gan jau bernijs saprot ka ja izslegs mclaren tad vins pats jau var sakt rakt F1 kapu. nevaig aizmirst ka mclaren ir 2008 gada popularaka komanda un izslegt tadu komandu kuru atbalsta ~30% visu F1 fanu ir pilnigs stulbums.
FIA tas nav izdevigi ari tadel ka ja vini izslegs mclaren tad tas var piegirezt skabekli mercedesa nakotnei F1. jau sobrid vini cies grandiozus zaudejumus un vel tikai nesen pirms sezonas sakuma mercedes sede sprieda vai turpinat F1 pojektu un balsojuma pietruka tikai laikam divas balsis lai partrauktu sis verienigas izmaksas.
butu loti nepatikami ja no F1 aizietu tads zimols ka mercedes. atliek vienigi ceret ka mercedesam piederosas mclaren akcijas nopirktu kads cits, jedzigs naudas donors jo butu sausmigi ja tada komanda ka mclaren klutu par privato komandu kas cinitos ar williams, toro roso un force india
interesanti butu zinat ari to ko ja diskvalifice mclaren daris hamiltons. FIA jau pazinojusi ka piloti netiks soditi. vai tiesam cempionam un popularakajam pilotam hamiltonam naktos beigt sezonu jau pec tris posmiem? variants ir pariet uz citu komandu, bet kuru. vienigie piloti kuri nav attaisnojus uz sevi liktas ceribas ir nakajima, pike un abi ferrari piloti. hamis uz williams nevaretu aiziet jo williams nevar izpirkt vina ligumu un ja ari to izdaritu williams tiktu smagi soditi no toyota puses. pike protams turpina sevi pieradit, pierada to ka F1 nav vina limenis un renault ari varetu izpirkt hamja ligumu, bet protams zinamu apstaklu del tas ir pilnigi neiespejami. vel apliek ferrari, masam vieta drosa, bet kimi par to noteikti nevar but dross. vina pofigism jau iet pari visam normam un zinot kads ir montadzemello nebtu brinums ja sosezon atlikusas sacikstes kimi skatitos somija pie TV. pilnigi pielauju domu ka hamis varetu parvakties pie ferrari. nav noslepums ka hamis ir viens no vadosajiem pilotiem, ar lielu meistaribu, popularitati un atbilstosu attieksmi. pec sumahera aiziesanas ferrari vairs nav bijis neviens pilots ar spilgtu personibu un montadzemello noalgojot hami varetu daleji atgriezt sumahera laikus F1

  -1 [+] [-]

, 2009-04-10 10:18, pirms 15 gadiem
nu psc....ljaujiet tak komandai dziivot,kam negadaas...nu vaaks

     [+] [-]

, 2009-04-10 10:22, pirms 15 gadiem
autosports.delfi.lv: F1: Hamiltons un Raijans atteicās mainīt liecību

Šie arī otreiz pie tiesnešiem samelojuši pēc ieraksta atskaņošanas, tur jābūt iekšām Tā komanda pati sevi drīz noraks

     [+] [-]

, 2009-04-10 10:33, pirms 15 gadiem
F1 zaudes daudz vairak no izslegsanas neka Maki

     [+] [-]

, 2009-04-10 10:34, pirms 15 gadiem
Jā par to AK labs es ar esu "osobeno tupojs" visu vakaru domāju kas tas tāds bet negribējās prasīt padomātu ka esmu dunduks labi ka ir cilvēki kas paskaidro varbūt var rakstīt AK vietā PZ (peļņas zeme) tas mums tā tuvāk būtu.

     [+] [-]

, 2009-04-10 10:46, pirms 15 gadiem
to veco krakji pashu vajadzeetu "izsleegt" vienreiz!

     [+] [-]

, 2009-04-10 10:59, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: ja, gan jau bernijs saprot ka ja izslegs mclaren tad vins pats jau var sakt rakt F1 kapu. nevaig aizmirst ka mclaren ir 2008 gada popularaka komanda un izslegt tadu komandu kuru atbalsta ~30% visu F1 fanu ir pilnigs stulbums.
FIA tas nav izdevigi ari tadel ka ja vini izslegs mclaren tad tas var piegirezt skabekli mercedesa nakotnei F1. jau sobrid vini cies grandiozus zaudejumus un vel tikai nesen pirms sezonas sakuma mercedes sede sprieda vai turpinat F1 pojektu un balsojuma pietruka tikai laikam divas balsis lai partrauktu sis verienigas izmaksas.
butu loti nepatikami ja no F1 aizietu tads zimols ka mercedes. atliek vienigi ceret ka mercedesam piederosas mclaren akcijas nopirktu kads cits, jedzigs naudas donors jo butu sausmigi ja tada komanda ka mclaren klutu par privato komandu kas cinitos ar williams, toro roso un force india
interesanti butu zinat ari to ko ja diskvalifice mclaren daris hamiltons. FIA jau pazinojusi ka piloti netiks soditi. vai tiesam cempionam un popularakajam pilotam hamiltonam naktos beigt sezonu jau pec tris posmiem? variants ir pariet uz citu komandu, bet kuru. vienigie piloti kuri nav attaisnojus uz sevi liktas ceribas ir nakajima, pike un abi ferrari piloti. hamis uz williams nevaretu aiziet jo williams nevar izpirkt vina ligumu un ja ari to izdaritu williams tiktu smagi soditi no toyota puses. pike protams turpina sevi pieradit, pierada to ka F1 nav vina limenis un renault ari varetu izpirkt hamja ligumu, bet protams zinamu apstaklu del tas ir pilnigi neiespejami. vel apliek ferrari, masam vieta drosa, bet kimi par to noteikti nevar but dross. vina pofigism jau iet pari visam normam un zinot kads ir montadzemello nebtu brinums ja sosezon atlikusas sacikstes kimi skatitos somija pie TV. pilnigi pielauju domu ka hamis varetu parvakties pie ferrari. nav noslepums ka hamis ir viens no vadosajiem pilotiem, ar lielu meistaribu, popularitati un atbilstosu attieksmi. pec sumahera aiziesanas ferrari vairs nav bijis neviens pilots ar spilgtu personibu un montadzemello noalgojot hami varetu daleji atgriezt sumahera laikus F1
Kimi ir veesais, nevis pofigists, tads imidz vinam jau ir vairakus gadus, labriit. Nespried cilveeku pec sejas izteiksmes vai to kad vins uzreiz pec sacikstem iet est saldejumu un padzerties panem, visu tv prieksaa..

Cik zeel kad hamis nav tik vees kaa Kimi (cry)

Runajot par teemu, nevelos lai tiktu izsleegti McLaren, tas protams naks par sliktu f1, to mees visi saprotam un es pa tiesam neticu kad tik stulbi varetu kaads rikoties, reali par izslegsanu procentuali dodu procentus 17.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-10 12:05, pirms 15 gadiem
crushader rakstīja: Kimi ir veesais, nevis pofigists, tads imidz vinam jau ir vairakus gadus, labriit. Nespried cilveeku pec sejas izteiksmes vai to kad vins uzreiz pec sacikstem iet est saldejumu un padzerties panem, visu tv prieksaa..

Cik zeel kad hamis nav tik vees kaa Kimi (cry)


Runajot par teemu, nevelos lai tiktu izsleegti McLaren, tas protams naks par sliktu f1, to mees visi saprotam un es pa tiesam neticu kad tik stulbi varetu kaads rikoties, reali par izslegsanu procentuali dodu procentus 17.
nejau tas vien ka vins pec sacikstes nevis skaidrojas kas noticis bet tiko izkapis no formulas jau ir sortso, krekla un ar saldejumu rokas, bet viss kopuma. ir tacu skaidri redzams ka kimi turpinas pagajusa gada sezona. neaizmirsti ka vins pats pagajusaja gada attzina ka vinam trukst motivcijas. vins lika ceribas uz jauno modeli, bet izskatas ka nekas nav mainijies.
par mclaren runajot izskatas ka sie ir vainu galigi prata sajukusi vai ari pasi velas lai sos izsledz, noliedzot neapgazamus pieradijumus
butu loti zel ja F1 izslegtu mclaren un nakamaja gada zaudetu ari mercedesu

  -1 [+] [-]

, 2009-04-10 12:29, pirms 15 gadiem
karliss rakstīja: autosports.delfi.lv: F1: Hamiltons un Raijans atteicās mainīt liecību

Šie arī otreiz pie tiesnešiem samelojuši pēc ieraksta atskaņošanas, tur jābūt iekšām Tā komanda pati sevi drīz noraks
Ak tad sirdsapziņa tobrīd nestrādāja?! Iedevāt brīvdienu? MEĻI! Neticu nevienam Hamiltona vārdam par nožēlošanu un dziļu atvainošanos!

     [+] [-]

, 2009-04-10 12:34, pirms 15 gadiem
Playthegame, cik tu vari stāstīt vienu un to pašu par "populārāko komandu un populārāko pilotu"? Skaidrs ir viens - tas, kurš konkrētā gadā uzvar, vismaz uz kādu brīdi gan mediju, gan PR ietekmē kļūst par populārāko; cik ilgi spēj to noturēt - pašu darīšana. Šobrīd UK pārstāvis Batons ir izcīnījis divas uzvaras un vēl šis skandāls - domā, paliela daļa nav pamainījuši savus varoņus?

  -1 [+] [-]

, 2009-04-10 12:38, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: nejau tas vien ka vins pec sacikstes nevis skaidrojas kas noticis bet tiko izkapis no formulas jau ir sortso, krekla un ar saldejumu rokas, bet viss kopuma. ir tacu skaidri redzams ka kimi turpinas pagajusa gada sezona. neaizmirsti ka vins pats pagajusaja gada attzina ka vinam trukst motivcijas. vins lika ceribas uz jauno modeli, bet izskatas ka nekas nav mainijies.
Es arī par Raikonena izdarībām nobrīnījos. Tu esi pilots, kura darbs ir braukt un koncentrēties sacīkstēm! Vienalga, kādi bija apstākļi ar sacīkstes atsākšanos, bet vismaz būt kombinezonā un pie formulas vai tajā iekšā bija jābūt! Nākamgad (jau šogad) viņam vairs nav vietas Ferrari Ja kādi citi gribēs viņu savākt, lūdzu!

     [+] [-]

, 2009-04-10 12:40, pirms 15 gadiem
Ja Mersis paliek turpat elitē, ja neskaita šo gadu un atrod normālu sponsoru un nomaina daļu savu darbinieku, tad Maki var iet ieskrieties. Vienīgi Mersim tā situācija arī nav nekāda labā, ļoti lieli zaudējumi viņiem tagad.

     [+] [-]

, 2009-04-10 22:22, pirms 15 gadiem
Esmu mclaren fans un ceru ka iztiks ar pirksta pakratišanu

     [+] [-]

, 2009-04-11 13:28, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Es arī par Raikonena izdarībām nobrīnījos. Tu esi pilots, kura darbs ir braukt un koncentrēties sacīkstēm! Vienalga, kādi bija apstākļi ar sacīkstes atsākšanos, bet vismaz būt kombinezonā un pie formulas vai tajā iekšā bija jābūt! Nākamgad (jau šogad) viņam vairs nav vietas Ferrari Ja kādi citi gribēs viņu savākt, lūdzu!
Skauz ?! ,ja tu brauktu entos gadus f1 un ar spilgtam uzvaram tad tu arii varetu to atlauties.

     [+] [-]

, 2009-04-12 22:38, pirms 15 gadiem
Briesmīga bilde!!!