Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Kubica startēs jau Sicīlijas rallijā

Kubica startēs jau Sicīlijas rallijā
Roberts Kubica
Foto: AFP

Kļuvis zināms, ka poļu F-1 braucējs Roberts Kubica 13.novembrī Itālijā, Sicīlijā, piedalīsies ''Taormina-Messina'' rallijā. Mēneša beigās pilots startēs jau Francijas rallijā ''Rallye du Var".

Sākotnēji F-1 pilots paziņoja, ka viņš, iespējams, startēs Francijas rallija čempionāta pēdējā posmā - ''Rallye du Var". Taču tagad kļuvis zināms, ka kaislīgais rallija fans un "Škoda Fabia WRC" automašīnas īpašnieks nolēmis startēt Sicīlijas rallijā ''Taormina-Messina''. Šis posms ir pēdējais Itālijas asfalta rallija čempionātā. Kubica šajā rallijā brauks ar ''Renault Clio R3'' automašīnu un viņa stūrmanis būs polis Mihals Kušnircs.

Pēc divām nedēļām Kubica dosies uz Franciju, kur viņš piedalīsies Francijas rallija čempionāta pēdējā posmā - ''Rallye du Var". Atgādināsim, ka šajā posmā ar ''Citroen C2 S1600" automašīnu un sievu stūrmaņa krēslā startēs arī Lēbs.

Atgādināsim, ka šogad Somijas WRC rallijā startēja cits F-1 pilots Kimi Raikonens. Tikmēr Raikonena tautietis Heiki Kovalainens paziņojis, ka, visticamāk, viņš brauks Lapzemes rallijā.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com


, 2009-11-08 19:06, pirms 15 gadiem
normaals pipars
, 2009-11-08 19:22, pirms 15 gadiem
Būs interesanti Kubicas un Lēba sniegumu. Ka tik Lēbam rallijā kopā ar sievu neizraisās kāds ģimenes strīds
, 2009-11-08 19:29, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Būs interesanti Kubicas un Lēba sniegumu. Ka tik Lēbam rallijā kopā ar sievu neizraisās kāds ģimenes strīds
kapēc?
, 2009-11-08 19:35, pirms 15 gadiem
tb būs interesanti SALĪDZINĀT Kubicas un Lēba sniegumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-08 20:17, pirms 15 gadiem
petjkaa rakstīja: Sveiki! iesaku Jums ļoti interesantu sporta menedžeri
http://www.powerplaymanager.com/r140735
3..2..1..bans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-09 23:46, pirms 15 gadiem
runājot par Kovalainenu.. kur tad šis brauks 2010?? pat baumas nedzirdu ap viņu
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okonam par manevru pret komandas biedru piecu starta vietu sods

Par bīstamo apdzīšanas manevru Monako GP pret komandas biedru Pjēru Gazlī piecu starta vietu sodu uz nākamo sacīksti izpelnījies Estebans Okons. "Alpine" vienības boss Bruno Famins tikmēr paudis, ka neatstās to bez sekām.
Serhio Peress pēc avārijas. Foto: f1.com
2

Magnusens un Peress avārijā vaino viens otru

Kevins Magnusens uzskatījis, ka Monako GP pirmajā aplī Serhio Peress viņam atstās pietiekami daudz vietas, taču tas nenotika, kā rezultātā notika smaga avārija un sacīkste tika apturēta.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
21

Leklērs lauž lāstu un izcīna uzvaru Monako trasē

Stabili noturoties vadībā visā sacensību garumā un vajadzīgajā brīdī spējot palielināt pārsvaru pār sāncenšiem, par Monako GP izcīņas uzvarētāju pirmo reizi karjerā kļuvis mājinieks Šarls Leklērs no "Ferrari" komandas. Pēc smagas avārijas sacīkstes tika apturētas jau pirmajā aplī un atsākās vien gandrīz stundu vēlāk.