Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Žou vēlreiz avarē, trešajā F1 treniņā ātrākais laiks Hamiltonam

Juris Grīns
Juris Grīns

Žou vēlreiz avarē, trešajā F1 treniņā ātrākais laiks Hamiltonam
Lūiss Hamiltons. Foto: f1.com

Kanādas GP pēdējā treniņā ātrākais bija "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons, bet Guanju Žou jau otro reizi šajā nedēļas nogalē piedzīvoja avāriju.

Monreālas trase visā stundu garā treniņa garumā bija sausa, taču nebija pagājušas vēl pirmās desmit minūtes, kad nācās uz laiku izkārt sarkanos karogus. "Kick Sauber" pilota Žou mašīna starp pirmo un otro līkumu saslīdēja, ar aizmuguri ieslīdot sienā.

Ķīniešu autosportists turklāt avarēja jau otro reizi šajā nedēļas nogalē. Pirms tam Žou nenoturējās slapjajā trasē pirmajā treniņā, kad akvaplanēšanas dēļ uztriecās sienai ar spēkrata kreiso pusi.

Ātrāko rezultātu trešajā sesijā sasniedza Hamiltons, bet pirmajā trijniekā iekļuva abi "Mercedes" braucēji, Džordžam Raselam ieņemot trešo vietu. Starp viņiem iespraucās Makss Verstapens, kurš no Hamiltona atpalika 0.376 sekundes un bija 0.034 sekundes ātrāks par Raselu. Treniņa beigās Verstapens nedaudz aizskāra tā saucamo "čempionu sienu". Pirmo piecinieku noslēdza mājinieks Lānss Strols un Oskars Piastri.

Šovakar plkst. 23:00 pēc Latvijas laika sāksies Kanādas F1 posma kvalifikācija.

Kanādas GP trešais treniņš:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv