Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Noriss: "Trešā starta vieta lika mums izskatīties labāk nekā ir patiesībā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Noriss: "Trešā starta vieta lika mums izskatīties labāk nekā ir patiesībā"
Foto: f1.com

Pēc aizvadītā F1 čempionāta ceturtā posma, kas notika Japānā, britu pilots Lando Noriss atzinis, ka kvalifikācijā sasniegtā trešā vieta likusi "McLaren" komandai izskatīties labāk nekā ir patiesībā.

Noriss uzrādīja trešo labāko rezultātu kvalifikācijā, zaudējot tikai abiem "Red Bull" pilotiem, tomēr "McLaren" braucējs sacensību gaitā atkrita aiz abām "Ferrari" formulām.

"Nedomāju, ka "Ferrari" sacīkšu temps bija kaut kas neticams, tas nebija tik labs, kā bija gaidījusi "Red Bull" komanda," atzina Noriss. "Mums šī nebija slikta diena. Beigās bijām tur, kur bijām prognozējuši atrasties, un tas ir aiz "Ferrari". Tā tas ir bijis visu šo gadu, līdz ar to nevajadzētu būt savādāk un nebija savādāk. Kvalifikācijā izdevās veikt dažus ļoti labus apļus, kas lika mums izskatīties pārāk labi. Sacīkstē atgriezāmies realitātē."

Trešo vietu, piekāpjoties tikai "Red Bull" braucējiem, finišā sasniedza Karloss Sainss.

"Man padevās laba sacīkste, esmu ļoti apmierināts," sacīja "Ferrari" pilots, kuram šis ir trešais pjedestāls četros posmos. "Riepu nolietošanās radīja sarežģītu situāciju, bet uznāca mākoņi, un nolietošanās pakāpe mazinājās. Ienāca prātā, ka varbūt viena pitstopa stratēģija būtu bijusi labāka, bet plānā bija divi pitstopi. Nācās veikt diezgan daudzas apdzīšanas."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv