Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstonam ar humoru viss kārtībā

Eklstonam ar humoru viss kārtībā
''Hublot'' firmas reklāmas seja...
Foto: www.gpupdate.net

F1 prezidents Bernijs Eklstons, kurš nesen kopā ar draudzeni tika aplaupīts, kļuvis par F1 oficiālā rokas pulksteņa firmas ''Hublot'' reklāmas seju.

Jau ziņojām, ka nesen, dodoties vakarā uz savu astoņus stāvus augsto penthauss māju, laupītāji, kuri tobrīd bija paslēpušies pie mājas, uzbrukuši F1 prezidentam Bernijam Eklstonam un viņa draudzenei. ''Šobrīd jūtu vēl sāpes. Jāsaka, ka atrāvos pamatīgi. Man nebija laika, lai nobītos vai arī sagatavotos uzbrukumam. Pēc tam, guļot zemē, dzirdēju, ka Flosi sauc pēc palīdzības. Pēc tam sajutu divus sitienus pa seju un pazaudēju samaņu. Tas bija muļķīgs un lieks uzbrukums,'' par minēto uzbrukumu pirms neilga laika teica Eklstons.

Taču tiek ziņots, ka šīs nedēļas nogalē lielākajos britu laikrakstos būs redzama jauna reklāma, kurā rokas pulksteņu firmu ''Hublot'' reklamēs Eklstons. Minētajā reklāmas attēlā būs redzams Eklstons ar zilu aci. Pats Eklstons uz to visu skatās ar humoru. ''Lūk, uz ko spējīgi cilvēki dēļ ''Hublot''.'' Paredzams, ka šī reklāma būs ļoti populāra, kas Eklstonam ļaus tikt pie samērā lielas naudas. Jāatzīmē, ka, neskatoties uz šo uzbrukumu, Eklstons darbu turpināja jau nākamajā dienā.

Izmantotie resursi:
autosport.com
motosport.com

  +8 [+] [-]

, 2010-12-07 15:36, pirms 14 gadiem
Dodoties vakarā uz savu astoņus stāvus augsto penthauss māju
Ak šie cilvēki

  +4 [+] [-]

, 2010-12-07 16:00, pirms 14 gadiem
viņu atskaldīja Hublot vīri, lai laba reklāma sanāktu