Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Nekādā gadījumā neieteiktu Sainsam doties uz "Williams" komandu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: "Nekādā gadījumā neieteiktu Sainsam doties uz "Williams" komandu"
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Kādreizējais F1 pilots Ralfs Šūmahers uzskata, ka Karlosam Sainsam noteikti nevajadzētu pievienoties "Williams" komandai, lai gan kļuvis zināms, ka šāds scenārijs varētu īstenoties.

Tika ziņots, ka līdz maija beigām uz Sainsu gaidīs "Audi" komanda. Tagad šis termiņš ir iztecējis, bet spāņu pilots aizvien nav paziņojis, kuras vienības rindās būs uz starta 2025. gada sezonā. Monako GP nedēļā parādījās informācija, ka tagadējais "Ferrari" pilots karjeru visticamāk varētu turpināt "Williams" komandā, bet Šūmahers cer, ka tā nav patiesība.

"Es stingri rekomendēju viņam to nedarīt," medijam "formel1.de" sacīja kādreizējais "Williams" pilots Šūmahers. "Es dotos uz komandu, kas man būtu simtprocentīgi piemērota. Bet pašlaik "Williams" ir mirusi. Līdz šim tā mani ir sarūgtinājusi. Un domāju, tas ir uz ilgu laiku. Daudz labāka iespēja būtu startēt "Audi", sevišķi ņemot vērā viņa tēva saiknes ar šo uzņēmumu."

"Mercedes" komanda jau esot informējusi Sainsu, ka līgums uz nākamo sezonu viņam netiks piedāvāts. Sportists cerēja uz "Red Bull", bet nupat līgums tika pagarināts ar Serhio Peresu.

"Mēs nedrīkstam aizmirst, ka tikmēr, kamēr tur startē Verstapens, komandas budžets ir relatīvi ierobežots, bet Peress komandā ienes naudu," piebilst Šūmahers.

Neoficiāla informācija liecina, ka Sainss varētu piekrist līgumam ar "Williams" uz vienu sezonu. Tādā gadījumā viņam saglabātos cerība startēt "Red Bull" vai "Mercedes" sastāvā 2026. gadā. Tāpat aizkulisēs runā, ka uz "Williams" varētu doties izcilais inženieris Adrians Ņūvijs.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv