Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Nevaru izteikt vārdos, ko nozīmē būt trīskārtējam F1 čempionam"

Hamiltons: "Nevaru izteikt vārdos, ko nozīmē būt trīskārtējam F1 čempionam"
Luiss Hamiltons
Foto: Jean Michel Le Meur / DPPI

Piektdien vakarā Parīzē notika ''FIA Gala'' apbalvošanas ceremonija, kurā pie kausiem tika labākie sportisti, kuri šogad pārstāvēja kādu no Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) rīkotājiem seriāliem.

Šo braucēju vidū bija F1 čempions Luiss Hamiltons, kurš šogad ''Mercedes'' komandas sastāvā kļuva par trīskārtējo F1 čempionu. Līdz ar to šobrīd Hamiltons papildina trīskārtējo F1 čempionu sarakstu, kurā atrodas tādi bijušie F1 braucēji kā Džeks Brebems, Džekijs Stjuarts, Nikijs Lauda, Nelsons Pikē un Airtons Senna.

''Nevaru izteikt vārdos, ko nozīmē būt trīskārtējam F1 čempionam,'' saka Luiss Hamiltons. ''Tas ir kā sapnis. Izjūtu neaprakstāmas sajūtas un lepnumu par savu ģimeni, pateicoties kurai spēju šo visu sasniegt. Atceros, cik daudz un smagi strādāja mans tētis un mamma. Tas bija ļoti, ļoti garš ceļš, jo sacensībās startēju jau 22 gadus.''

''Ostinas sacīkstes, kurās uzvarēju un kļuvu par pasaules čempionu, kļuva par vienām no manām īpašākajām sacīkstēm. Ļoti lepojos ar to, ko esmu sasniedzis,'' nobeidz Hamiltons.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-05 19:01, pirms 9 gadiem
Diez ko par to teiktu MSC
He ari man 3 tituli

  +1 [+] [-]

, 2015-12-05 20:48, pirms 9 gadiem
paldies mammai, tētim un visiem pārējiem, kas sponsorēja... paldies visiem