Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons:"Pozīcijas arvien labas"

Hamiltons:"Pozīcijas arvien labas"
Luiss Hamiltons
Foto: AP

Piektā vieta F-1 Ungārijas „Grand Prix” nav mazinājusi Luisa Hamlitona izredzes uz titulu, lai gan viņš pats to sauc par vienu no sliktākajām sacīkstēm karjerā.

Luiss startēja no pirmās pozīcijas, taču jau startā piekāpās „Ferrari” pilotam Felipem Masam. Tomēr brita otrā pozīcija līdz pat sacīkstes vidum šķita droša kā klints, līdz 41.aplī brits sabojāja priekšējo kreiso formulas riteni, devās boksos un atkrita uz 10.vietu. Līdz finišam viņš gan spēja pakāpties uz piekto, turklāt dzinēja defekts piemeklēja sīvāko sāncensi Masu, kurš izstājās.

„Iespējams, tās bija vienas no manām sliktākajām sacīkstēm” sacīja brits. „Tomēr kopvērtējumā mūsu pozīcijas arvien šķiet labas. Es vismaz ieguvu četrus punktus un saglabāju vadību kopvērtējumā.”
Runājot par incidentu ar riteni, brits stāsta: „Tā vienkārši bija neveiksme, ka tieši es biju tas, kuru piemeklēja šādas likstas. Tas bija apmēram tā: „Ak, nē, ne atkal!” ” Pērn Luiss Hamiltons savus riteņus sabojāja pat vairākas reizes un viņš uzskata, ka tieši tas neļāva izcīnīt titulu.

Hamiltons saglabā optimismu, jo viņa pārsvars pār konkurentiem patiesībā ir tikai pieaudzis. Pirms Ungārijas posma viņš tuvāko sekotāju Masu apsteidza par četriem, bet pēc – jau par astoņiem punktiem. Tiesa gan, nu par brita lielāko problēmu kļuvis Kimi Raikonens, kurš atpaliek tikai piecus punktus septiņus posmus līdz sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk