Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Japānas GP otrajā treniņā iejaucas lietus, ātrāko rezultātu uzrāda Piastri

Juris Grīns
Juris Grīns

Japānas GP otrajā treniņā iejaucas lietus, ātrāko rezultātu uzrāda Piastri
Oskars Piastri. Foto: McLaren Racing

Tā kā Japānas GP otrajā treniņā trase bija slapja, lielāko daļu laiku piloti pavadīja boksos, rezultātus uzrādīja tikai daļa no braucējiem, bet ātrākais no viņiem bija Oskars Piastri no "McLaren".

Lai gan sākotnēji trase nebija ļoti slapja, lietus drīz vien atgriezās. Vien pēdējās 20 minūtēs, kad asfalts bija kļuvis sausāks, bija novērojama lielāka aktivitāte, tomēr daudzi braucēji, neuzsākuši lidojošo apli, atgriezās boksos.

Pirmie, kas uzrādīja apļu laikus bija RB komandas pārstāvji. Savukārt stundu garās sesijas izskaņā pirmajā pozīcijā atradās Piastri, kura ātrākais aplis bija 1:34.725. Aiz viņa ierindojās "Mercedes" pārstāvis Luiss Hamiltons, kamēr trešais ātrākais bija "Ferrari" pilots Šarls Leklērs. Pirmā treniņa ātrākais pilots Makss Verstapens nevienu lidojošo apli neveica.

"Williams" komanda tikmēr apstiprinājusi, ka pirmajā treniņsesijā piedzīvotajā avārijā Logana Sardženta šasija nav cietusi. Līdz ar to mašīnu būs iespējams pilnībā atjaunot.

Japānas GP otrais treniņš:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv