Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Verstapena aiziešana no "Red Bull" var ietekmēt manu lēmumu palikt F1"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Verstapena aiziešana no "Red Bull" var ietekmēt manu lēmumu palikt F1"
Fernando Alonso. Foto: Motorsport.com

Maksa Verstapena aiziešana no "Red Bull" komandas varētu ietekmēt Fernando Alonso lēmumu turpināt F1 pilota karjeru, atzinis divkārtējais čempions.

Jau kādu laiku klīst baumas, ka, ņemot vērā komandas iekšienē notiekošo, Verstapens karjeru varētu turpināt "Mercedes" sastāvā, arī pats sportists nav noliedzis, ka šāds scenārijs nav neiespējams. Alonso tikmēr tiek uzskatīts par pretendentu uz vietu gan "Red Bull", gan "Mercedes" komandās uz 2025. gada sezonu.

"Ja Makss aiziet no "Red Bull", tas var kaut ko ietekmēt," saka Alonso. "Bet es domāju, ka šāda iespējamība līdzinās nullei. Līdz ar to es par to nedomāju, vienkārši koncentrējos uz savām lietām un tikai uz nākamajām sacīkstēm. Pēc tam izlemšu, vai turpināt karjeru un, ja turpināt, kāda būtu labākā komanda, kurā to darīt. Esmu informēts par visām šīm baumām, kas rada satraukumu, bet pats neesmu tajā visā iekšā, pārāk tajā neiedziļinos."

Alonso nesen sacīja, ka līdz vasaras sākumam izlems, vai turpinās F1 karjeru, un tikai tam domās, kuras komandas sastāvā to darīt. Šobrīd 42 gadu vecumā spānis ir vecākais pilots čempionātā.

Jautāts, kāpēc, pēc viņa domām, Verstapens neies prom no "Red Bull" komandas, Alonso sacīja: "Es nezinu. Man ir tāda sajūta."

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...

     [+] [-]

, 2024-04-05 16:14, pirms 4 nedēļām
Man arī negribas ticēt, ka Maksis ies prom no Red Bull. Šķiet, ka tur patreiz situācija sāk normalizēties, turklāt Mercedes komandu pamet arvien vairāk vadošo cilvēku un izskatās, ka Merši dreifē virzienā, lai kļūtu par vidusmēra komandu. Nez vai Maksis tur grib būt