Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Toyota, visticamāk, pametīs F-1

Toyota, visticamāk, pametīs F-1
Iespējams, "Toyota" komanda nākamgad F-1 nebrauks...
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šonakt Japānas presē izskanējušām baumām, iespējams, ka tuvākajā laikā tiks paziņots, ka ''Toyota'' komanda pametīs F-1.

Pēc lieliskā posma Abū Dabī ''Toyota'' prezidents paziņoja, ka komandas sastāvā nākamgad varētu startēt Kamui Kobajaši, kurš pēdējā posmā izcīnīja sesto vietu. Taču tagad, iespējams, tiks paziņots, ka komanda nākamajā gadā tomēr nepastāvēs.

Pirms neilga laika ''Toyota'' paziņoja, ka mēneša vidū Japānā notiks rūpnīcas valdes sēde, kurā tiktu sadalīts budžets 2010. gadam, taču pēc šonakt Japānas presē izskanējušajām baumām, iespējams, ka līdz sēdei nebūs jāgaida, jo jau drīzumā varētu tikt paziņots, ka komanda beidz savu pastāvēšanu F-1.

Ja tā arī notiks, tad ''Toyota'' komandas vietu varētu ieņemt "Qadbak Sauber" komanda, kura šobrīd ir pirmā vienība aiz strīpas.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-04 09:22, pirms 15 gadiem
Raikonena vārdi bija pēdējais piliens

     [+] [-]

, 2009-11-04 09:23, pirms 15 gadiem
būtu žēl ka jau otro gadu pēc kārtas F1 pamestu liela autoražotāja rūpnīcas komanda...Lai izdodas tomēr saglabāt komandu!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-04 09:27, pirms 15 gadiem
Zel Toyotas, tomer ja tas atgriezis Sauber, tad man ir prieks!
Slēpts komentārs: bitux

  +2 [+] [-]

, 2009-11-04 09:52, pirms 15 gadiem
bitux rakstīja: Viena tante teica. Nu atkal raksts, kas izzīsts no baumām!!! Portāls izskatās kā dzeltenās preses lapeles. Ja nav ko rakstīt, tad nerakstat!!! Būtu labāk informējuši cilvēkus, cikos šodien sākas čempionu sacensības.
Tak palasi citus lielos preses izdevumus..tur ir tas pats rakstīts, un visticamāk tā arī notiks..Toyotas nebūs vairs
Un, ja nepamanīji, tad vakardienas rakstā par čempionusacīkstēm bija rakstīts cikos kas sākās...lasīt jāmāk
Slēpts komentārs: bitux

  +3 [+] [-]

, 2009-11-04 10:26, pirms 15 gadiem
bitux rakstīja: Pēc šonakt Japānas presē izskanējušām baumām, iespējams, ka tuvākajā laikā tiks paziņots, ka ''Toyota'' komanda pametīs F-1.

Vai nepietiek ar šo rindkopu?
Jā, tās bija PAMATOTAS baumas, kuras apstiprinājās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja