Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons: "Neļaušu Moslijam "iznīcināt" "Ferrari""

Eklstons: "Neļaušu Moslijam "iznīcināt" "Ferrari""
Bērnijs Eklstons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidenta Maksa Moslija izteikumiem par to, ka F-1 spētu izdzīvot bez "Ferrari" komandas, F-1 boss Bērnijs Eklstons paziņoja, ka aizstāvēs "Ferrari".

Jau ziņojām, ka nesen "Ferrari" prezidents Di Montedzemolo savā vēstulē FIA norādīja, ka budžetu samazināšana varētu graut sporta veida uzticamību, un ierosināja jaunos noteikumus vēlreiz rūpīgi pārskatīt. Pēc šiem izteikumiem Moslijs atbildēja, ka F-1 spētu izdzīvot arī bez "Ferrari". "F-1 spētu izdzīvot bez "Ferrari"," teica Moslijs britu izdevumam "Financial Times". "Protams, tas būtu skumji zaudēt "Ferrari", jo tā ir Itālijas nacionālā komanda."

"Domāju un ceru, ka tad, kad komanda iet uz valdi un saka: "Gribam karot ar FIA, jo gribam tērēt 100 miljonus vairāk nekā viņi grib", tad valde atbildētu: "Kāpēc jūs nevarat tērēt 40 miljonus, bet citi var?"," prāto Eklstons.

Tai pašā laikā Eklstons atzina, ka neļaus Moslijam ''iznīcināt'' "Ferrari". "Neļaušu tam notikt. Nepatikšanu dēļ, kuras izveidojās ar Di Montedzemolo, nevar atļaut Moslijam ieņemt pozīciju, kur viņš varētu uzsākt debates un izteikt argumentus. Viņš ir pietiekoši gudrs un jūs nevinnēsiet."

Izmantotie resursi:
autosport.com

 +14 [+] [-]

, 2009-05-04 23:56, pirms 15 gadiem
Pareizi! Gan Ferrari, gan McLaren ir jāpaliek F-1, jo tās ir leģendāras komandas!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-05 09:13, pirms 15 gadiem
izskatās tas Moslijs ir tāds diezgan bagāts dunduks....
...kada atšķirība FIA cik katrs tērē, uzliek normālus autiņu ierobežojumus-aerodinamikā, riepās, vējķērājos un t.t.
Un tad pa barabanu cik kurš tērē un cik kurš zaudē čempja beigās, jo FIA un F-1 jau tik un tā paliek abalģenos plusos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-05 21:13, pirms 15 gadiem
abi idioti. tikai viens otru papildina.