Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Sauber'' arī startēs F-1

''Sauber'' arī startēs F-1
Peters Zaubers
Foto: www.static.blogo.it

Šodien Starptautiskā automobiļu federācija (FIA) iekļāvusi ''Sauber'' to komandu skaitā, kuras nākamajā sezonā piedalīsies F-1 čempionātā. Kopumā nākamā gada čempionātā piedalīsies 13 komandas.

Zināms, ka iepriekšējās sezonas laikā par aiziešanu no F-1 paziņoja BMW. Tajā pašā laikā nebija skaidrības par ''Sauber'' nākotni. Pēc sezonas par savu aiziešanu paziņoja ''Toyota'' vienība.

Šodien Starptautiskā automobiļu federācija (FIA) nolēma, ka tā ļaus ''Sauber'' piedalīties nākamajā sezonā un ka tā ieņems ''Toyota'' vietu nākamā gada čempionātā. Komandas vadītājs Peters Zaubers pēc šī lēmuma atzina, ka tās ir lieliskas ziņas: ''Šīs ir lieliskas ziņas mums un mūsu darbiniekiem. Pēc neskaidrību pilnām vairākām nedēļām, beidzot esam ieguvuši vietu startēt nākamā gada čempionātā. Tagad varam vairāk koncentrēties, lai sarunātu mūsu nākamā gada pilotus un sponsorus.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: wilwood

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 21:49, pirms 15 gadiem
Lieliski. Cerams, komandā brauks Klīns, viņš jau krietnu laiku gaida savu iespēju.

  +3 [+] [-]

, 2009-12-03 22:32, pirms 15 gadiem
Es nezinu, kā atšifrēt F. rakstīja: Lieliski. Cerams, komandā brauks Klīns, viņš jau krietnu laiku gaida savu iespēju.
nu savlaik Klīnam tomēr bija iespēja sevi pierādīt, bet ziņz par Sauber tomēr ir daudz tīkamāka, nekā tā ka brauktu serbi!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 23:19, pirms 15 gadiem
Priecē, ka Sauber (komanda ar tradīcijām F1, tomēr vairāk kā 10 gadu pieredze). Par serbiem - nākamgad jaunu komandu tāpat būs daudz.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 23:49, pirms 15 gadiem
Pareizi, tam ta bija jabut, labak panemt atpakal komandu ar vardu, ne viss mazpazistamus, iespejams viendienisus, nakosgad ta jau daudz komandu, kas var nepabeigt savu pirmo sezonu. Peteram Zauberam si ir sirds lieta un vins centisies komadu noturet virs udens un pat tik pie labiem punktiem, par parejiem mac saubas, nesanaca , e lab paspelejamies un pietika, uzredzesanos F-1.

     [+] [-]

, 2009-12-04 11:01, pirms 15 gadiem
Atceros Sauber zilās formulas ar bltajiem degungaliem. Tur savas karjeras sāka Raikonens, Masa. Tie bija laiki.