Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Melburnas F-1 posms notiks arī nākamgad

Melburnas F-1 posms notiks arī nākamgad
Džensons Batons šī gada Melburnas posmā
Foto: AP

Melburnas F-1 "Grand Prix" posma rīkotāji paziņojuši, ka pateicoties jaunajam parakstītajam Konkordijas līgumam, F-1 posms Melburnā notiks arī nākamgad.

Jau ziņojām, ka pirms kāda laika Melburnas "Grand Prix" posma organizētājs Rons Vokers atzina, ja turpināsies nesaskaņas starp FIA un F-1 komandām, tad viņš gatavs atsaukt Melburnas posmu no F-1 kalendāra. "Ja šis skandāls nebeigsies, tad Melburnas posms izskatīs iespēju pārtraukt attiecības ar F-1."

Pirms neilga laika FIA paziņoja, ka beidzot parakstīts jaunais Konkordijas līgumu, kas tādējādi novērsis F-1 šķelšanās draudus. Līgums ir trīspusēja vienošanās starp FIA prezidentu Maksu Mosliju, F-1 komerciālo tiesību turētāju Bērniju Eklstonu un 12 komandām. Lai arī tika runāts par alternatīva čempionāta izveidošanu, tas tomēr nenotiks, jo pēc līguma parakstīšanas F-1 stabilitāte un drošība panākta vismaz līdz 2012. gadam.

''Melburnas F-1 "Grand Prix" posma rīkotāji ir priecīgi par minētā līguma parakstīšanu,'' teikts Melburnas F-1 "Grand Prix" posma ziņojumā. ''Šis paziņojums noteikti veicinās stabilitāti F-1, kas nodrošinās labāko F-1 komandu piedalīšanos čempionātā, kas sāksies jau nākamā gada Melburnas posmā.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-03 12:04, pirms 15 gadiem
Būtu stūlbi,ja Vēbers tiktu kopvērtējumā trīniekā,un sačas nenotiktu Austrālijā!!!

     [+] [-]

, 2009-08-03 12:08, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Būtu stūlbi,ja Vēbers tiktu kopvērtējumā trīniekā,un sačas nenotiktu Austrālijā!!!
Austrālijā F1 būtu noticis jebkurā gadijumā, tik tas nenotiku Melburnā, bet Adelaidā