Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Arī Nakadžima paliek "Williams" komandā

Arī Nakadžima paliek "Williams" komandā
Kazuki Nakadžima un Niko Rosbergs
Foto: Digitale

F-1 komandas "Williams" vadība paziņojusi, ka tā uz nākamo sezonu pagarina līgumu ar japāņu autobraucēju Kazuki Nakadžimu. Tāpat arī līgums uz nākamo sezonu ir Niko Rosbergam.

Pagājušā gada beigās Rosbergs paziņoja, ka pagarina līgumu ar "Williams" komandu uz divām sezonām. Šonedēļ komandas vadība nāca klajā ar paziņojumu, ka komandā nākamajā sezonā brauks arī Nakadžima. Līdz ar to Rosbergam šī būs ceturtā, bet Nakadžimam otrā sezona "Williams" sastāvā. Tāpat arī komandā paliek tās testu pilots Niko Hulkenbergs, kurš uz doto brīdi ir līderis "F3 Euroseries" čempionātā.

''Esmu laimīgs, ka mums izdevās saglabāt šos pilotus,'' saka komandas šefs Frenks Viljams. ''Rosbergs ir viens no spējīgākajiem braucējiem F-1, Nakadžima nepārtraukti kļūst spēcīgāks, bet Hulkenbergs turpina attīstīties.''

Šosezon Rosbergs kopvērtējumā sakrājis 17 punktus, bet Nakadžimas kontā ir deviņi punkti. Konstruktoru kausā "Williams" komanda ar izcīnītiem 26 punktiem ieņem astoto vietu.

Izmantotie resursi:
formula1.com
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-10-02 11:59, pirms 16 gadiem
Diez kā japāņi par to Williams maksāja-jenās,dolārs vai tomēr euro!??

     [+] [-]

, 2008-10-02 12:28, pirms 16 gadiem
galvenais ka vispar maksa, nevis ka ar super aguri

  +2 [+] [-]

, 2008-10-02 12:49, pirms 16 gadiem
daudz tur runaat nav ko; par NAK tiek maksaats motoros, un vecais Frenks var vie buut laimiigs, ka Kazuki nav ne tuvu no sliktaakajiem kamikadzeem ieksh F1 veestures. Savus punktus maajaas atved un tur virs uudens Viljamsa pludinju.

     [+] [-]

, 2008-10-02 13:12, pirms 16 gadiem
pilnigi piekritu vaimanvai, nakamdzima ir ka sutnis williams sastava no toyotas puses. ja williams nebrauktu ar toyota motoriem tad nakadzima tur nebutu nevienam vajadzigs. drosi vien, ka tad kad williams nomainis nu jau kartejo motoru piegadataju tad nakadzimam vieta sastava peksni pazudis.
interesanti, ko vebers par to doma, vins jau cereja williams pamatsastava iestumt hulkenbergu no kura pats ir uztaisijis milzu brinumu laigan vel vacijas F3 laika vins kopvertejuma zaudeja musu pasu slegelmilham.

     [+] [-]

, 2008-10-02 13:27, pirms 16 gadiem
Jaa zel ka rosbergam jamarinejas tai williamsaa..