Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Burdē startēs ''Superleague Formula" čempionātā

Burdē startēs ''Superleague Formula" čempionātā
Sebastiens Burdē iemēģina jauno formulu
Foto: superleagueformula.com

Sebastiens Burdē, kuru pirms Ungārijas posma atlaida no "Toro Rosso" komandas, savu karjeru turpinās ''Superleague Formula" čempionā, kur ''Sevilla'' komandas sastāvā piedalīsies pēdējos trijos posmos.

Pēc tam, kad "Toro Rosso" komanda atlaida Burdē, sportists bija neziņā par savu nākotni, taču viņš pieļāva iespēju, ka nākamajā sezonā varētu braukt kādas jaunas F-1 komandas sastāvā. Tagad kļuvis zināms, ka sportists startēs ''Superleague Formula" čempionātā, un pirmais starts paredzēts jau šajā nedēļas nogalē Portugālē, Eštorilas trasē.

''Kā braucējam ''Superleague Formula" čempionāts ir labākā alternatīva F-1. Šeit viss notiek augstā un profesionālā līmenī. Mana vēlēšanās ir jau pirmajā posmā būt konkurētspējīgam. Ar šo formulu pagaidām esmu veicis tikai dažus apļus, un arī komanda ir jauna, tāpēc cīnīties par uzvaru būs grūti,'' saka sportists.

''''Superleague Formula" ir priecīga un ļoti lepna, ka tajā startēs pilots ar tik daudziem tituliem,'' saka ''Superleague Formula" prezidents Aleks Andrē. Jāatzīmē, ka Burdē ir ceturtais bijušais F-1 braucējs, kurš startēs šajā čempionātā. Pirms tam šajā seriālā ir braukuši tādi F-1 piloti kā Džordžo Pantano, Antonio Piconia un Enrike Bernoldi.

Pašlaik ''Superleague Formula" čempionātā līdere ar 217 punktiem ir ''Liverpool'' komanda, bet Burdē pārstāvētā ''Sevilla'' – pārliecinoši pēdējā.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +4 [+] [-]

, 2009-09-02 16:55, pirms 15 gadiem
Nu nez vai priekš Burdē tā ir īstā vieta, bet ja sezonas vidū neko labāku nevarēja atrast, tad jau jāstartē kur var

  +1 [+] [-]

, 2009-09-02 17:58, pirms 15 gadiem
šī točna nav viņa vieta!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-02 18:43, pirms 15 gadiem
izklausās pēc futbola klubu auto komandām.

  +3 [+] [-]

, 2009-09-02 18:49, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: izklausās pēc futbola klubu auto komandām.
ta jau ari ir! cempionats kura piedalas futbola klubi ar identiskam formulam

     [+] [-]

, 2009-09-03 13:38, pirms 15 gadiem
Piedalās komandas ar braucējiem, kuras pārstāv futbola klubus, jo tiek pasākums finansēts no futbola klubu naudām. Klubi iesaka apkalpojušam komandām, kādus pilotus gribētu, taču komandas izvēle paliek , lai būtu rezultāts jeb braucējs ienestu papildus finanses.