Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Noteikti, ka F-1 palikšu nākamos 2-3 gadus"

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Alonso: "Noteikti, ka F-1 palikšu nākamos 2-3 gadus"
Fernando Alonso. Foto: Motorsport.com

Titulētais F1 pilots Fernando Alonso, kurš šosezon pārstāvēs ''Aston Martin'' komandu, atklājis, ka viņš F1 plāno palikt nākamos 2-3 gadus.

Alonso šobrīd ir pieredzes bagātākais F1 pilots. Par čempionu viņš kļuva 2005. un 2006. gadā "Renault" komandas sastāvā, kas tagad mainījusi identitāti uz "Alpine". Pēdējo uzvaru kādā no posmiem spānis guva 2013. gadā ar "Ferrari".

Pagājušajā sezonā Alonso, pārstāvot "Alpine" komandu, izcīnīja 81 punktu, kas kopvērtējumā viņam deva devīto vietu.

Alonso atklājis to, cik ilgi plāno braukt pasaules čempionātā un kas ietekmēs viņa lēmumu beigt karjeru.

"Nē, es neturpināšu sacensties F-1, ja vien neuzskatīšu, ka nav izredžu gūt panākumus vai ka neesmu spējīgs sasniegt augstu līmeni. Kamēr vien ir vismaz viena iespēja vai 10 % iespēja, ka veiksies, es turpināšu braukt. Manuprāt, 2023. gadā atgūt Aston Martin atpalicību ir nereāli, taču mums ir jāveido nepieciešamie pamati nākotnes automobiļiem un jāstrādā labāk nekā visiem pārējiem braucējiem. Šī ir ļoti konkurētspējīga vide, tāpēc, lai kļūtu par čempionu, jums ir jāparāda kaut kas īpašs. No savas puses esmu tam gatavs, un to pašu sagaidu arī no komandas,” Fernando Alonso citē Motorsport.

''Noteikti palikšu F-1 nākamos 2-3 gadus, un tad redzēsim. Domāju, ka slēgšu viena gada līgumus. Ja dažas sezonas aizvadīšu tā, ka no malas mans sniegums šķiet labs, bet personīgi es neesmu apmierināts ar sevi, tad varbūt beigšu karjeru. Taču šobrīd turpināšu, lai kādi būtu rezultāti 2023. gadā, jo zinu, ko varu dot komandai."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

Ko Alonso darīt pēc 2023.gada F1 sezonas?

  • 89

  • 21


     [+] [-]

, 2023-02-02 14:26, pirms gada
Alonso šogad paliek 42 gadi. Viņš tiešām tic, ka viņš kādam pēc trīs gadiem, 45 gadu vecumā vēl būs vajadzīgs?

     [+] [-]

, 2023-02-02 14:52, pirms gada
playthegame rakstīja: Alonso šogad paliek 42 gadi. Viņš tiešām tic, ka viņš kādam pēc trīs gadiem, 45 gadu vecumā vēl būs vajadzīgs?
ja atrums bus tads pats kapec gan ne