Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Žans Tods: ''Bieži redzu Šūmaheru, kurš turpina cīnīties''

Žans Tods: ''Bieži redzu Šūmaheru, kurš turpina cīnīties''
FIA prezidents Žans Tods
Foto: AFP/Scanpix

FIA prezidents Žans Tods paziņojis, ka septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers turpina cīnīties par savu dzīvību.

Mihaels Šūmahers smagu galvas traumu guva 2013. gada decembrī, kad piedzīvoja kritienu slēpojot kalnos. Ilgu laiku pavadījis komā, šobrīd viņš turpina ārstēties savās mājās Šveicē, kur Šūmaheru pastāvīgi uzrauga īpaša ārstu brigāde. Kā nesen ziņoja britu prese, tad kopš negadījuma 46 gadus vecais Šūmahers ir zaudējis aptuveni 25 kilogramus no sava svara.

Pirms Meksikas F1 posma Tods paziņoja, ka Šūmahers turpina cīnīties par savu dzīvību. ''Pagājušā nedēļas nogale bija ļoti interesanta, jo savu trešo F1 titulu izcīnīja Luiss Hamiltons. Zinot, cik daudz Šūmahers reizes kļuva par čempionu, esmu lepns par to, ko viņš izcīnīja. Dažreiz cilvēkiem ir tendence to aizmirst,'' saka Žans Tods.

''Mihaels un viņa ģimene man ir ļoti tuvi draugi. Arī es viņiem esmu tuvs. Bieži redzu Šūmaheru, kurš turpina cīnīties. Mums jāturpina būt kopā un jācīnās kopā ar viņu ģimeni,'' nobeidz Tods.
kurš ir tuvs draugs Šūmaheru ģimenei.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +6 [+] [-]

, 2015-11-01 18:26, pirms 9 gadiem
Kaut kad čempions piecelsies, agrāk vai vēlāk, bet piecelsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-02 14:58, pirms 9 gadiem
USA*Alex rakstīja: Divéjádas sajútas... Katram ir tiesíbas uz viedokli. Personígi man nepatík medicíniskie experimenti ar cilvékiem. Un nav starpíba vai to daríja Hipokrats no Kosas senos laikos, Avicenna no Buháras viduslaikos, Mengele&Co. pirms 80 gadiem vai múslaiku "zinátnieki".
Ja ir kaut iespeeja no miljona un ir liidzeklji tad jaaturpina ciiniities, redzeetu kaa tu pats domaatu ja tev kaads tuvs cilveeks buutu situaacijaa kaadaa tagad ir Sumahers un vinja gimene, kameer tas ir kautkur taalu viegli jau runaat.