Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons brīdina ''Renault''

Eklstons brīdina ''Renault''
Bernijs Eklstons
Foto: SCANPIX SWEDEN

F-1 boss Bernijs Eklstons ir brīdinājis F-1 komandu ''Renault'' par to, ka ja izrādīsies patiesība par komandas pilota Fernando Alonso nelikumīgo uzvaru pagājušās sezonas Singapūras GP, tad komandai var draudēt lielas nepatikšanas.

Jau iepriekš ziņojām, ka FIA ir nolēmusi uzsākt izmeklēšanu par notikumiem pagājušās sezonas Singapūras GP, kur uzvarēja ''Renault'' pilots Fernando Alonso. Pilots gan vairāk uzvarēja pateicoties tam, ka vienā brīdī pēc Alonso komandas biedra Nelsona Pikē avārijas trasē parādījās drošības mašīna. Iespējams, Nelsonam Pikē ir likts speciāli avarēt, ko gan pats sportists noliedzot. Zināms, ka šīs sezonas gaitā ''Renault'' atlaida Nelsonu Pikē par nepārliecinošajiem rezultātiem šajā sezonā.

F-1 boss Bernijs Eklstons gan brīdinājis ''Renault'', izsakoties, ka tiem var rasties lielas problēmas, ja atklāsies, ka tiešām Pikē ir speciāli avarējis: ''FIA ir atradusi diezgan spēcīgus faktus saistībā ar šo lietu un es īsti nezinu, vai tā ir patiesība vai nav. Ja tā būs taisnība, tad varu teikt, ka Nelsonam Pikē būs nepatikšanas. Ja es kādam teiktu, lai tas iet un apzog banku, viņam taču par to vēlāk būs nepatikšanas. Arī ''Renault'' tādā gadījumā būs daudz problēmu. Ja tā būs patiesība, tad būs ļoti nopietna situācija izveidojusies, bet, iespējams, ka tās ir baumas un Nelsons Pikē tikai stāsta visiem apkārt, ka ir atlaists. Tas gan nav nekas labs šim sportam. Cilvēki iztērē ļoti daudz naudas, lai F-1 attīstītos, bet tie to vairs nedarīs, ja zinās, ka šeit viss nenotiek kā vajag.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-01 11:41, pirms 15 gadiem
tikai vai tagad vairs varēs atklāt kurš runā patiesību...

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 11:48, pirms 15 gadiem
Renault kā rūpnīcas kpmanda saņem labākus dzinējus nekā Red Bull, jo kā var izskaidrot faktu, ka Buļļiem palikuši 3 dzinēji pa abiem pilotiem? Acīmredzot ir kaut kāds nepamanāms knifs, kas lieks tiem nodegt. Tā kā vajadzētu ekspertīzi abu komandu dzinējiem par to savstarpēju autentiskumu!!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-09-01 11:59, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Renault kā rūpnīcas kpmanda saņem labākus dzinējus nekā Red Bull, jo kā var izskaidrot faktu, ka Buļļiem palikuši 3 dzinēji pa abiem pilotiem? Acīmredzot ir kaut kāds nepamanāms knifs, kas lieks tiem nodegt. Tā kā vajadzētu ekspertīzi abu komandu dzinējiem par to savstarpēju autentiskumu!!!!
ko tu te murgo, tie ir un paliek DZINEJi
un pilotu brauksanas stils ari atskiras

  -2 [+] [-]

, 2009-09-01 12:20, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Hamis arī Australian GP pildija nelikumīgas komandas pavēles, un tika salīdzinoši sveikā cauri. Kāpēc lai Pikē jr. būtu izņēmums?
salidzinaji, hamiltons sameloja tiesnesiempar visai nenozimigu sikumu. bet seit renault loti iespejams veics neatlautas mahinacijas ar saciksu rezultatu ietekmesanu

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 12:24, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Renault kā rūpnīcas kpmanda saņem labākus dzinējus nekā Red Bull, jo kā var izskaidrot faktu, ka Buļļiem palikuši 3 dzinēji pa abiem pilotiem? Acīmredzot ir kaut kāds nepamanāms knifs, kas lieks tiem nodegt. Tā kā vajadzētu ekspertīzi abu komandu dzinējiem par to savstarpēju autentiskumu!!!!
atceries cik motorus mclaren laikos nosvilinaja kimi un cik montoya? tas tak pirmam kartam ir atkarigs no pasa pilota, cik ilgi viens dzinejs iztures.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 12:24, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Tā kā vajadzētu ekspertīzi abu komandu dzinējiem par to savstarpēju autentiskumu!!!!
Kur teikts ka tiem jābūt autentiskiem? Domā Makiem un FI ir identiski dzinēji? Viņi jau piegādā dzinējus, nav jau teikts ka tādus pašus kā savai komandai, tas man liekas būtu diezgan dīvaini.
Cik noprotu tad Pikē noliedz, ka bijusi tāda komandas pavēle, nez cik cilvēki to zināja, ja tāda ir vispār bijusi. Un radio ierakstā visam būtu jābūt dzirdamam, ja viņi paredzēja ka Alonso no 15. vietas pretendēs uz uzvaru?

     [+] [-]

, 2009-09-01 15:09, pirms 15 gadiem
laikam bosam nepatik alonso visu laiku piekasas...

tadi dadijumi tak ir bijis daudz a japiekasas tikai vienam..