Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šumahers gandrīz zaudē tiesības

Šumahers gandrīz zaudē tiesības
Mihaels Šumahers
Foto: AFP

Septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu, par ko gandrīz arī palika bez autovadītāju apliecības.

Pirms kāda laika presē tika rakstīts par to, ka Šūmahers Lielbritānijā izraisīja nelielu ceļu satiksmes negadījumu, bet tagad prese ziņo to, ka Šūmahers pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu netālu no savas dzimtās pilsētas Kerpenas.

Vācietim tika piespriests 75 eiro liels naudas sods, kā arī piešķirti trīs soda punkti. Šūmahers noteikumus pārkāpa braucot ar savu "Audi Cabriolet" automašīnu, kur vietā, kur atļautais ātrums ir 100 km/h vācietis brauca ar apmēram 140 km/h lielu ātrumu.

Kā ziņo itāļu laikraksts La Gazzetta dello Sport, tad, ja vācietis brauktu ar 146 km/h lielu ātrumu, tad viņam tiktu atņemtas tiesības.

''Man tiešām ļoti žēl, jo tas man nav raksturīgi,'' vācu žurnālam Bild saka Šūmahers. ''Ātrums domāts tikai sacīkšu trasēm.''

Izmantotie resursi:
eurosport.com